Tabuk nélkül

Eleged van a tünetekből, amikből naptár nélkül is tudod, mikor fog megjönni? (x)

Édességvágy, hangulatingadozás, pattanások, fejfájás, hasgörcs: ha neked is ilyen tünetekkel közelít a menzeszed, akkor pontosan tudod, miről mesél Nóri!

Utálatos előjelek Amikor elkezdem kegyetlenül kívánni az édességet, már tudom, pár nap, és megérkezik. Egy darabig még kibírom csoki nélkül, de előbb-utóbb feladom, és elkezdek habzsolni! Következik a hisztis korszakom: kezelhetetlenné válok, mindenkire megsértődök, leordítom még a barátaimat is. Aztán ráadásként egy nyűgös reggelen megjelenik rajtam egy rusnya „bibircsók”. Vagy több is. De az arcomon biztos, hogy ott virít egy kifejlett pattanás. Esetleg a homlokomon. A lényeg, hogy jól látsszon. Következő állomás: a hasogató fejgörcsök napja. Na, akkor már tudom, hogy kábé másnapra fog megjönni. Egyértelmű, mert hamarosan elkezdődik a kegyetlen hasfájás is, amitől néha mozdulni is alig bírok. És akkor végre megjön, de csak úgy ömlik, szakad belőlem, hogy legszívesebben egész nap otthon maradnék. De a melóba muszáj valahogy elvánszorognom, viszont az esti mozit, a barátokat inkább lemondom, és csak kuksolok otthon egy doboz görcsoldó társaságában.

Mi az a PMS?

A legjobb barátnőm is hozzám hasonló cipőben járt elég sokáig, mert neki is hasonlóan rémes „előjelekkel” közeledett a menzesze. De egy ideje már egyáltalán nem panaszkodik, és azt javasolta, hogy próbáljam ki én is a Premens tablettát.

Ez egy gyógynövényes gyógyszer, amit a PMS tüneteire ajánlanak – magyarázta. – A PMS a premenstruális szindróma rövidítése. Ezzel a névvel foglalják össze a menzesz előtti időszakban jelentkező tüneteket, amelyek tipikusan a menstruáció előtt 7-10 nappal kezdődnek. Miután megjött a menzesz, 1-2 nappal később el is múlnak. A PMS elég sok nőt érint, de legtöbben azt hiszik, hogy ez csak valami hiszti a menzesz körül. Pedig ennek a „hisztinek” valószínűleg a női hormonok állandó hullámzása a legkézenfekvőbb magyarázata.

Ugye nem azt akarod mondani, hogy akkor valami hormonos cuccot kéne szednem?! – rémüldöztem, de a barátnőm a megnyugtatásomra gyorsan közölte, hogy a Premens tabletta hormonok nélkül segít enyhíteni a PMS leggyakoribb tüneteit. Javasolta azt is, hogy figyeljek oda jobban az étrendemre meg a rendszeres testmozgásra. Bizonyos ételek ugyanis kiválthatják vagy felerősíthetik a PMS egyes tüneteit, a sport viszont elviselhetőbbé teheti azokat.

Segítség a természet patikájából, hormonok nélkül

Vény nélkül kapható, barátcserjekivonat-tartalmú gyógyszer

A Premens tabletta hormonmentes, hatása a barátcserje nevű gyógynövény kivonatának köszönhető. A barátcserje termésében lévő növényi hatóanyagok képesek pozitívan befolyásolni a női szervezet hormonális szabályozó rendszerét. Ha rendben vannak a hormonjaid, onnantól sokkal kisebb az esélye, hogy PMS-tünetektől kelljen szenvedned. A Premens tablettában a barátcserje hasznos hatóanyaga magas koncentrációban található meg, ami nagy valószínűséggel hatásosabb, mint ha csak gyógytea formában alkalmaznád ezt a gyógynövényt. A Premens ráadásul gyógyszerminőségű, vagyis szigorúan ellenőrzött készítmény, éppen ezért csak patikában lehet beszerezni, ahol egyébként vény nélkül kapható.

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

www.premens.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top