Tabuk nélkül

A legfurább okok, amiért a nők sírtak PMS alatt

A PMS a legtöbb nő számára nem könnyű időszak: ilyenkor tényleg bármin, de bármin képesek magukat elsírni a nők. Még ezeken a hülyeségeken is.

A közhiedelemben még mindig a menstruáció napjait tartják a nők “sárkányciklusának”, pedig rengeteg nőt sokkal jobban megvisel az úgynevezett premenstruációs szindróma (PMS), ami a menstruáció előtti időszakban jelentkezik.

A PMS leginkább a teljesen indokolatlan, heves érzelmi reakciókról ismert (és rettegett), persze az sem ritka, hogy a zokogást falási rohamok szakítják meg.

A legfurább okok, amiért a nők sírtak PMS alatt

Mivel a sírás a PMS leggyakoribb kísérője, a neten elkezdték összegyűjteni a nők, mik a legabszurdabb, legnevetségesebb indokok, amik könnyeket csaltak belőlük a PMS idején – íme a legjobbak:

“A férjem nem vajazta meg a kétszersültem széleit.”

“Egyszer kisírtam a szemem, amiért a kutyám megevett egy pókot. :(“

“Elkezdtem bőgni, amikor lopásgátlókat raktam a babaruhákra a munkahelyemen. Az egyikből akartam egyet a méretemben.”

“Kipakoltam a szüleim mosogatógépéből, és nem emlékeztem, hol van a serpenyő helye.”

A legfurább okok, amiért a nők sírtak PMS alatt

“Láttam két kutyát, akik ugyanolyan fajtájúak voltak, de az utca két oldalán sétáltak, és arra gondoltam, talán sose fognak találkozni. Hisztérikusan zokogtam.”

“Elejtettem egy kis üvegcsét a kedvenc parfümömmel, és elkezdtem csapkodni az ajtókat és fiókokat, majd mikor a férjem megkérdezte, mi bajom, és elmondtam neki, ő csak annyit mondott: pech. Mire elkezdtem ordítani, hogy senkit nem érdekel, milyen illatom van.”

“Tüsszentettem, és véletlenül pukiztam, aztán elkezdtem bőgni. Nem tudom, miért.”

“Meghalt egy kutya a könyvben, amit olvastam, mire odaálltam az ablakhoz és drámaian bámultam kifelé, zokogva, legalább egy órán át.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top