Szuperformában

A legjobb uzsonnásdobozok

Felmértük az ételdobozok piacát, és kiderült, hogy enni- vagyis imádnivalóan színes a választék belőlük. Következzen a tíz kedvencünk a feltérképezett nőies, elegáns, bohém, praktikus és vicces darabokból.
A legjobb kajás dobozok
A legjobb kajás dobozok


Egyedi név és külső

Az amerikai Freckle Box elsősorban gyerekeknek kínál elképesztő választékban uzsonnásdobozokat, mégpedig ezerféle (például tündéres, állatos, dinós, kalózos) témában. Szerencsére akadnak azért irodakompatibilis darabok is, így ez a bőröndre hajazó, szőkelány-figurás darab, amit igény szerint saját névvel ellátva is rendelhetünk.

Flower fairy

Azoknak, akik rendelkeznek egyszerű, de jól bevált műanyag dobozzal, és szeretnék, ha a fapados kedvencük valamilyen sikkes, feltűnő csomagolást kapna, a Mercato oldalán kiszúrt, tündérektől és virágoktól hemzsegő fém uzsonnásdobozt ajánljuk.

A legjobb kajás dobozok

Környezetbarát és praktikus

A Goodbyn kajásdobozai igazi ínyenceknek valók, akik nem fapados, hanem praktikus, többrekeszes modellre vágynak, abból is környezetbarát verzióra. Hosszú autóút, sítúra vagy házi koszt az irodában? Mindegyik esetben jó választás a rengeteg színben kapható, mosógépben mosható hasznos kis doboz.

A legjobb kajás dobozok

Előmelegített falatok

A stílusos ebédhez az egyik legszuperebb választás lehet Alex Cheong tervezése, akinek sikerült olyan ételdobozokat megálmodnia, amiktől szívesen és végleg leszoknánk a gyorséttermi ételekről. A friss, vibráló színű Mo:Ben dobozok óriási előnye azonban mégis az, hogy saját hálózati csatlakozójuk és egy konnektor segítségével még meg is melegítik az ebédet.

A legjobb kajás dobozok

Játékba zárt ebéd

Játékos és ötletes az a legókockákra hajazó műanyag ételdoboz is, amit az Árgép kínálatában találtunk. Az erős műanyagból készült ételtároló doboz sötétzöld, kék, piros, rózsaszín és sárga színben rendelhető, mérete pedig 10x20x7,5 centi.

A legjobb kajás dobozok

Nosztalgikus virágkavalkád

Skandináv- és virágmániásoknak a Skandi Trend kínálatában szereplő Vigga Red lehet a tízes gyűjteményünk legszebb virágszála, valóságos szín- és sziromorgia, két praktikus füllel megfejelve.

A legjobb kajás dobozok

Uniszex és tökéletes salátának

A rozsdamentes acélról nem sok mindenkinek jut eszébe egy uzsonnásdoboz, de a Planetbox praktikusan tagolt, kecses és elegáns modellje annyira jól sikerült, hogy mi biztosan büszkén kapnánk elő a szerkesztőségi konyhában.

A legjobb kajás dobozok

Letisztult, mégis sikkes dizájn

A Lunch à Porter háromrekeszes ételdobozaiból a kedvencünk a Pear, vagyis Körte nevet és mintát viselő modell, amit halvány rózsaszín halványkék, fekete és fehér színben kínál a kanadai forgalmazó.

 

A legjobb kajás dobozok

Egy csipetnyi Ázsia

A formát és mintát tekintve is különlegességre vadászóknak a Nunohari Onigiri Bento kifejezetten nőknek szánt ételdobozát ajánljuk. A különleges japán képzőművészeti technikával készült modell csakis kézzel mosható, és mikróban sem melegíthetjük vele az ételt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top