Szuperanya

Női ikonoknak öltözteti kisbabáját az anya – cuki fotók

Még csak 3 hónapos, de már olyan női példaképek „bőrébe bújva” pózol, mint Frida Kahlo, Jackie Kennedy, Coco Chanel vagy éppen Malala Juszufzai. Édesanyja elhatározta, egy fotósorozattal fejezi ki tiszteletét e nagyszerű nők előtt.

Odavan a történelmi és kortárs női példaképekért az Illinois-ban élő, kétgyermekes Jenelle Wexler. „Lenyűgöz a teljesítményük, felnézek rájuk. Nagyon sok mindent köszönhetünk nekik” – hangsúlyozta a kreatív anyuka, akinél minden egy Frida Kahlo-öltözékkel kezdődött. „Nagy Frida-rajongója vagyok. Varrtam a 3 hónapos kislányomnak, Liberty-nek egy Frida-kosztümöt és beöltöztettem, csináltam hozzá virágkoszorút és dús szemöldök is, majd lefotóztam és kiposztoltam az Instagramra” – mesélte Jenelle, aki nagy sikert aratott a Frida „ikertornyos” fotójával. Ezért úgy döntött, hogy összegyűjt 20 meghatározó történelmi és kortárs női példaképet, akiknek hálásak lehetünk az elért eredményeikért.

 

Libertyphotography (@photographyofliberty) által megosztott bejegyzés, Jún 12., 2018, időpont: 5:49 (PDT időzóna szerint)

 

 

Libertyphotography (@photographyofliberty) által megosztott bejegyzés, Jún 16., 2018, időpont: 5:42 (PDT időzóna szerint)


Saját varrógépén elkészítette a női példaképek jellegzetes ruháját és ráadta a kisbabájára. „Imádja a beöltöztetést, de fogalma sincs, mi történik vele” – mondta nevetve az anyuka, aki egy egész fotósorozatot készített a „girl power” témában.

 

Libertyphotography (@photographyofliberty) által megosztott bejegyzés, Jún 20., 2018, időpont: 2:36 (PDT időzóna szerint)

 

 

Libertyphotography (@photographyofliberty) által megosztott bejegyzés, Júl 2., 2018, időpont: 4:44 (PDT időzóna szerint)


Liberty eddig már pózolt többek között Kleopátraként, Dolly Partonként, II. Erzsébet királynőként, Jackie Kennedy-ként, Coco Chanelként, Julia Childként, Teréz anyaként, Audrey Hepburnként, Malala Juszufzaiként, Ellen DeGeneresként, Amelia Earhartként, illetve Madonnaként. A netezők imádják a női ikonoknak beöltöztetett kislány fotóit. „Azt mondják, mosolyt csal az arcukra és boldoggá teszi őket. Ez nekem pont elég” – mondta a fodrászként dolgozó anyuka, aki reméli, hogy ha Liberty nagyobb lesz, ezek a képek majd őt is inspirálják. „Ezek nagyszerű nők, segítettek jobbá tenni az egész világot és utat mutattak a következő női generációknak” – vallja Jenelle.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top