Szuperanya

Egy baba helyett ikrekkel lepte meg a családot a fiatal pár – bájos videó

A szülők az egész terhesség során eltitkolták, hogy ikreik lesznek, meg akarták lepni a nagyszülőket.

Emily és Eli Schroeder 2017 októberében – az első ultrahangvizsgálat során – tudták meg, hogy ikreket várnak. Az Egyesült Államokbeli Wisconsinban élő házaspár családtagjai minderről mit sem tudtak, a babavárás során végig abban a hitben voltak, hogy csak egy kisbabával bővül a család.

Az ikerfiúk június 7-én jöttek világra, a boldog szülők pedig az egész családot behívták a kórházba, hogy lássák az újszülötteket. Persze akkor még csak egyről tudott a rokonság.

Emily és párja pedig filmre vette a család – többek között a 81 éves nagypapa – megdöbbenését, amikor azzal szembesültek, hogy egy csöppség helyett kettőt lehet babusgatni.

Hat hetes terhes voltam, amikor megtudtuk, hogy ikreink lesznek. Annyira izgatottak lettünk. Már az elején szerettem volna elárulni ezt egy családi „baba nemét felfedő buli” keretében, de a férjemnek más ötlete támadt. Azt javasolta, hogy tartsuk titokban a baba nemét. Amikor pedig megtudtuk, hogy ikreink lesznek, úgy döntöttünk, ezt a tényt is eltitkoljuk a család elől. Legyen nekik majd dupla meglepetés! Ám nem volt könnyű az egész terhesség alatt mindezt titokban tartani, nincs túl jó pókerarcom. Nagyon élveztem a megdöbbenésüket és nagyon vicces volt, hogy ezt fel tudtuk venni kamerával” – mesélte az immár kétgyermekes, boldog anyuka.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top