Sztárok szépségtitkai

Janza Kata a szerelme anyját játssza majd a színpadon

Pesák Ádám azt mondja, látja Janza Katát a gyerekeivel, ebből tud majd meríteni a színpadi munkához.

A 44 éves Janza Kata korábban a Story magazinnak mesélt arról, hogyan jutottak el párjával, a 23 éves Pesák Ádámmal az összeköltözésig. „A bátorság ahhoz kellett, hogy átvészeljük azt az időt, ami alatt a hozzánk legközelebb állók sürgetés nélkül elfogadnak bennünket” – mondta a színésznő, aki leginkább Ádám édesanyjától tartott. A pár már egy ideje együtt él, most pedig váratlan fordulatot hozott az élet, pontosabban a színpad.

„Látom őt otthon ebben a szerepben, valódi anyaként a gyerekeivel. Rendszeresen mondom is neki, hogy övé »az év anyukája« díj. Egyébként az anya-fia kapcsolat is egyfajta szerelem, szóval még ebből is táplálkozhatok” – mondta a fiatal színész a Blikknek.

„Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy a párom főszerepet kapott a Budapesti Operettszínházban. Az, hogy a fiamat játssza majd a Doria­n Grayben, egy helyzet, amit nekünk, színészeknek meg kell oldani” – mondta a Blikknek Janza Kata, amikor arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy a színpadon a párja édesanyját kell alakítania.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top