Sztárok
Szponzorált tartalom

Kinek állt jobban a szemüveg? Sztárok, akik megszabadultak a szemüvegtől!

Kovács Patrícia, ByeAlex, Danics Dóra ugyanúgy éles látásra cserélte szemüvegét, mint Brad Pitt, Nicole Kidman, vagy Elton John!

A szemüveg lehet szexi, karaktert adhat az arcnak, stílusunkat is kifejezhetjük vele, de valójában nagyon macerás: elveszítjük, eltörjük, a sportokban is akadályoz, és sok hétköznapi tevékenységben korlátozza viselőjét, azon kívül, hogy nem mindenkinek áll jól.

Szemüveggel vagy anélkül néznek ki jobban a sztárok?

A zenészek, színészek 200 százalékon pörögnek, így sokszor nem csupán egészségügyi szempontból, de praktikussági okokból is jó döntés, ha a szemüveget éles látásra cserélik. Ezek mellett azonban a sztárok esetében nem feledkezhetünk meg az esztétikumról sem: az ismert emberek külseje mindig reflektorfényben és kritikus pillantások kereszttüzében van. Szerinted jól döntöttek a sztárok, amikor a fiók mélyére süllyesztették a szemüvegüket a DiamondFEMTO és OptiLASIK lézeres szemműtéteknek köszönhetően?

Danics Dóra

Az X-Faktor 4. szériájának nyertese, és egyben a tehetségkutató műsor első női győztese is a szemüvegesek táborát erősítette. A karakteres hangú énekesnő akkor már több éve fellépett akusztikus zenekarával, és csak idő kérdése volt, hogy a hazai zenei élet ismert tagjává váljon. Mivel az előadóművészek számára a megjelenés is hozzátartozik a show-hoz, nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt sem, hogy Danics Dóra nemcsak sokat fogyott és szuper alakja lett, de szemüveg nélkül igazi bombázóvá vált.

ByeAlex

ByeAlex rengeteget változott az évek alatt zenei téren, és legnagyobb örömünkre a szemüvegét is letette. A napokban jelent meg a Sleppel közös új klippje, de Alex gőzerővel dolgozik új formációja, a SENKISE április 30-i bemutatkozó koncertjén is, amit az Akvárium Klubban nézhettek meg. Aki pedig a képernyőn is szeretné látni, annak jó hír, hogy ismét mentor lesz az X-faktorban – már második éve szemüveg nélkül. Szerintünk nem is dönthetett volna jobban, amikor a szemüveg helyett a Budai Szemészeti Központ látásjavító kezelést választotta!

ByeAlex

Kovács Patrícia

A gyönyörű színésznőt számos színházi szerepe mellett mozifilmekből és sorozatokból is ismerhetjük: egy biztos, ha egyszer láttuk játszani, azonnal megkedveltük. Kovács Patrícia azon nők közé tartozott, akiknek a szemüveg is kifejezetten jól állt, és kellő kacérsággal tudta viselni, szemüveg nélkül azonban a tekintete még áthatóbb és az élet is könnyebb lehet a nagy fordulatszámon pörgő színésznőnek.

Kovács Patrícia

Mérai Katalin

Mérai Katalint a legtöbben az RTL Klub sorozatából, a Barátok Köztből ismerjük: a színésző 12 éve a hétköznap estéink szerves része, a Mátyás Király tér történéseit az ország jelentős hányada a képernyőkre tapadva várja. De nagyszerű darabokban játszik az RS9-ben, a Körúti Színházban, valamint Hadart Színházban is.  A színésznő is éveken keresztül viselt szemüveget, azonban ő is a Budai Szemészeti Központ mellett voksolt – a képeket látva szerintünk jól döntött!

Kádár Papp Nóra

A “Gyerünk anyukám!” valós idejű online torna alapítója és szellemi anyja, Kádár Papp Nóra is a Budai Szemészeti Központnak köszönheti megújult külsejét. A 3 gyerekes anyuka mára sikeres üzletasszony is egyben, akinek élete nem a ráérős tempóról híres. Így érthető, hogy a praktikum sem volt utolsó szempont, amikor Nóra a látásjavító műtét mellett döntött.

Kádár Papp Nóra

Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina még kamaszlányként tűnt fel 2007-ben az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorában fülbemászó dalaival és az elmaradhatatlan gitárral. Az ELTE tanító-és óvónőképző kara, valamint a színpad között ingázó lány ma már egy híján 30 éves, és a szemüveget ő is letette a látásjavító kezeléseknek köszönhetően. 

Ha kíváncsi vagy a sztárokról készült videokra, véleményükre és a lézeres szemműtétükre, nézd meg itt!

Kovácsovics Fruzsina

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top