Sztárok

Legyen ragyogó a karácsony a Premier Outlet ünnepi kedvezményeivel! (X)

Vészesen közelednek az ünnepek? Még mindig nem vetted meg az ajándékot? Aggodalomra semmi ok! Idén nem jelenthet problémát a karácsonyi bevásárlás, ha a Premier Outletet választod. Közel 90 üzlet mesés kínálata vár rád hatalmas kedvezményekkel, melyek bearanyozzák az adventi készülődést.

Itt a december, vészesen közelednek a karácsonyi ünnepek. Nincs is jobb ilyenkor, mint egy gőzölgő forró csoki vagy tejeskávé mellett azon tanakodni, mi kerüljön a fa alá, mi is lehet az a legkülönlegesebb, legtalálóbb meglepetés, amellyel párunknak, családtagjainknak, barátainknak kedveskedhetünk. Ez minden évben nehéz feladat, hiszen számtalanszor érezzük azt, hogy tavaly már ellőttük a legszuperebb ötletünket. A tökéletes ajándék megtalálásánál azonban csak a hatalmas kiadásoktól mentes karácsony elképzelhetetlenebb. Vagy mégsem?

A Premier Outlet idén bebizonyítja, hogy ez nem csak álom: igenis létezik ideális ajándék, ráadásul elérhető áron, így még több meglepetés kerülhet a fa alá! Nincs több kétségbeesett rohangálás, nincs több szívszorítóan nagy pénzszórás. Ha te sem akarsz vagyonokat költeni, akkor december 11. és 24. között irány a Premier Outlet, ahol közel 90 üzlet kínálatából válogathatsz akár 70% kedvezménnyel! Nemcsak a meglévő, hanem az újonnan nyílt Guess, Desigual, Chantall, Superdry, Trunk&Co, Head és Spin Master üzleteikben is ünnepi ajánlatokkal várnak minden kedves vásárlót. Hagyd szárnyalni a fantáziád, varázsolj örömteli mosolyt szeretteid arcára! A sokszínű kínálat most lehetővé teszi, hogy mindenki számára megtaláld a tökéletes ajándékot. Ha pedig rokonaidra bíznád a választást, akkor meglepheted őket Premier Outlet ajándékkártyával, melyet az outletközpont éttermi központjában található információs pultban lehet megvásárolni.

Találd meg a legcsodálatosabb ajándékokat, és add át magad a meghitt és békés karácsonyi hangulatnak! Könnyítsd meg a bevásárlást, hogy több időd maradjon a bejglikészítésre és a lakásdíszítésre! Legyen az idei karácsonyod a legjobb a Premier Outlettel!

További információ:

www.premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/?ref=bookmarks

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top