Sztárok

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (X)

Beszereznél pár izgalmas ruhadarabot a nyaralásra vagy a fesztiválokra, de a nyári programok nem kímélik a pénztárcádat? Gyere a Premier Outletbe, és vásárolj akár 70% kedvezménnyel!


Végre itt a nyár, a kiruccanások és fesztiválozások szezonja, így végre kibontakoztathatod a divat iránti szenvedélyedet. Ha szeretnéd felturbózni a megjelenésedet, íme, pár tipp, hogy mit érdemes beszerezned!

Hímzett felsők

Ha szeretnéd, hogy minden szem rád szegeződjön, válassz egy izgalmas, hímzett virágmintás darabot! Nem csak azért szuper választás, mert elegáns, nőies megjelenést ad, hanem mert könnyen kombinálhatod szoknyával vagy egyszínű rövidnadrággal. Nézz körbe Desigual és Benetton üzletünkben, ha egy divatos felsőre vágysz!

Hátizsák

Az idei év vitathatatlan kedvence lesz a kényelmes és praktikus hátitáska, amelybe minden fontos dolog belefér, akár kirándulni, akár fesztiválozni mész. A sportos változatokat keresd Nike, Puma, Adidas, Helly Hansen vagy Columbia üzletünkben, ha azonban az elegáns darabokra szavazol, Samsonite üzletünket ajánljuk.

Crop top

Akár nyaralni, akár fesztiválozni készülsz, a crop top kötelező darab. Szerezz be egy divatos topot Calzedonia/Tezenis üzletünkből, és kombináld egy magas derekú ceruzaszoknyával, egy izgalmas kalappal és egy óriási napszemüveggel!

Bandana

Cseréld le a nyakláncot egy egyedi bandana kendőre! Választhatsz egyszínűt, pöttyöset vagy csíkosat, a lényeg, hogy passzoljon a szettedhez. Ha pedig szereted az igazán egyedi megoldásokat, hajdíszként is viselheted! Gyere Guess és Mango üzletünkbe, és válogass a szebbnél szebb kiegészítők közül!  

Ha megjött a kedved a vásárláshoz, gyere a Premier Outletbe, ahol akár 70% kedvezménnyel vásárolhatsz több mint 100 világmárka kínálatából. Legyél te a legdivatosabb idén nyáron: csapj le a legjobb ajánlatokra, és szerezd be a stílusodhoz passzoló darabokat! Vásárlásra fel!

 

Részletek:
www.premier.hu
https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top