Sztárok

Lazíts úgy, mint a sztárok! (X)

A mai világban szinte mindenkinek gondot okoz, hogy hogyan kapcsoljon ki. Egy percet sem töltünk a mobilunk nélkül, és fél szemünket folyamatosan a minket körülvevő pörgésen tartjuk. A sztároknak sincs könnyebb dolguk: lehetetlen időbeosztás, folyamatos fizikai és lelki terhelés, és emellett jó eséllyel kevés alvás, ami nem segít abban, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák. Kíváncsi vagy rá, hogy Kovács Patrícia és Pokorny Lia hogyan lazít, ha csak egy órája van rá? Eláruljuk: meditatív állapotban ránctalanodnak, zene mellett, egy kényelmes fekvőfotelben, amelyben a kezelés során akár el is alhatnak!

A IX. kerületben a Quantum Szépségszalonban a Sapphire készülék segítségével végeznek stresszoldást és ránctalanítást. A készülék mikroáram segítségével végzi az újramintázásokat, melynek segítségével bőrünk megújul, ráncaink mélysége csökken, és már az első kezelést követően látványos változás következhet be a szemek alatti táskák, szürke karikák állapotában.

Ezt mondták a Sapphire-ról:

„Világéletemben pörögtem ezerrel, és folyamatosan egyszerre több dolgot csináltam. Amióta megszületett a kislányom, azóta ez megsokszorozódott, és szinte nincs is »énidőm«. Viszont eljött az idő, amikor megéreztem, hogy ez így nem mehet tovább, mert baj lesz, ha nem tudok egy kis időt magamra is fordítani. Sok a stressz, és sajnos folyamatosan kialvatlan vagyok. Nagyon megörültem, amikor megtaláltam ezt a kezelést. Egy óra csend és harmónia, amikor megáll a világ, és »muszáj« pihenni.” (Kovács Patrícia)

„Semmilyen drasztikus kezelésem nem volt korábban, és nem is tervezek hasonlót. A Zafír csodálatosan szelíd kezelés. Vegyszer nélkül, a saját regenerálódó képességemet keltette életre. A lelkemen érezhető »kisimulás« a bőrömön is látható. Mintha egy vasalóval végigmentek volna kívül és belül.” (Pokorny Lia)


Kipróbálnád? Most 20% kedvezménnyel teheted meg egy kupon segítségével, melyet díjmentesen letölthetsz ide kattintva december 22-én 15 óráig, beváltani pedig 2018. január 31-ig tudod! Mire vársz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top