Sztárok

Sztárok vallanak legkínosabb szexjeleneteikről

A szexjelenet eleve kényes terep, de az igazi szépségét az adja, hogy bármikor átfordulhat komplett tragédiába. Ezek a hírességek már túl is vannak a tűzkeresztségen.

Ha arról van szó, a színészek vívni, lovagolni, festeni, zenélni tanulnak, hajat növesztenek és kopaszra nyiratkoznak, vagy akár teljesen átalakulnak szerepeik kedvéért. Szexjelenetet viszont még azok sem szívesen vállalnak, akik amúgy röptében a legyet is, mert az ilyesmi sosem sül el jól – viszont nagyon könnyen sül el nagyon rosszul. Az alábbi történetek pontosan ezekről az esetekről szólnak.

Anyuci figyel

A Superbad című film magyar alcíme úgy szól: “Avagy miért ciki a szex?” Nos, a főszereplő Christopher Mintz-Plasse erről sokat tudna mesélni, neki ugyanis az anyukája előtt kellett elkészítenie a szexjelenetét. Az ok egyszerű: ezt írta elő a törvény, mivel a színész még kiskorú volt (egész pontosan 17 éves). Ahogy ő maga fogalmazott, amikor erről beszélt: “Hülye törvények.”

Sztárok vallanak legkínosabb szexjeleneteikről

Testőr vigyáz

Keira Knightley-val a mamája már nem volt ott, amikor szexjelenetet forgatott a Veszélyes vágyhoz Michael Fassbenderrel – a testőre viszont igen, nehogy elszaladjon a ló a férfiszínésszel. “Közöltem Michaellel, hogy kint áll a biztonsági emberem, és eltöri a lábát, ha hozzám nyúl, mire azt felelte: »Te épp egy ágyhoz vagy kötve. Ez nem kifejezetten az a helyzet, amikor ilyeneket mond az ember.« Kénytelen voltam beismerni, hogy igaza van” – emlékezett vissza Keira Knightley, akivel ettől függetlenül együtt élni állítólag könnyű.

Keira Knightley és Michael Fassbender a Veszélyes vágyban
Keira Knightley és Michael Fassbender a Veszélyes vágyban

A férj dirigál

Ha a nemi élet kezd rutinszerűvé válni, fel kell dobni valamivel. Hogy ugyanez igaz volna a szexjelenetekre is, abban kételkedünk, de ha valakinek mégis volt esélye arra, hogy ráunjon a sok színlelt szexre, az egészen biztosan Anna Paquin, akinek a True Bloodban szépen kijutott az ilyesmiből. És egy idő után érkezett a, khm, pikáns újdonság is: az egyik alkalommal úgy jött ki, hogy pont a férje, Stephen Moyer instruálta a rendezői székből, hogyan hancúrozzon egy másik férfival. “Volt, hogy néztem a monitoron, és azt mondtam: »Joe, most nyúlj Anna melléhez. Ez az.« Aztán meg: »Bébi, bébi, tégy úgy, mintha élveznéd. Gyerünk, drágám«” – adott ízelítőt Moyer abból, hogyan is ment a dolog. Hát, ez alapján Keira Knightley elbújhat a testőrével, de még Christopher Mintz-Plasse is az anyukájával.

Sztárok vallanak legkínosabb szexjeleneteikről

Egy kis merevedés

Még Supermannek sem megy mindig jól a dolog. Henry Cavillnek annak idején, amikor a Tudorokban játszott, elő kellett adnia egy szexjelenetet, csakhogy – tőle idézünk – partnerének “bámulatos melle volt”, ő pedig nem rendezte el “ártalmatlan helyzetbe a dolgait”, így aztán lett “egy kis merevedése”. Ha úgy vesszük, a világ legtermészetesebb dolgáról van szó, de persze Cavill nem úszta meg ilyen egyszerűen. “Végeláthatatlan bocsánatkérésekbe kellett bonyolódnom utána. A profi színészek körében nem éppen a nagyszerűség jele, ha valakinek feláll. Az ilyesmi teljességgel elfogadhatatlan.”

Henry Cavill a Tudorok sztárja
Henry Cavill, a Tudorok sztárja

Nagyon sok verejték

Persze nem kell feltétlenül erekció hozzá, hogy lebőgjön az ember – a jó néhány álomszerepre megérett Robert Pattinsonnak például elég volt izzadnia is. A színész azok közé tartozik, akik kettőt lépnek, és már szakad is róluk a víz, úgyhogy a Térkép a csillagokhoz forgatásán is úszott az izzadságban, amikor szexjelenetet forgatott a már-már túl normális Julianne Moore-ral. Helyzetét külön nehezítette, hogy a színésznő pont az ellenkező típus, vagyis sosem verejtékezik. “Szó szerint a kezemmel próbáltam elkapni a cseppeket, hogy ne hulljanak a hátára. A végén rám nézett, és azt kérdezte: »Pánikrohamod van?« Ritka kínos volt” – idézte fel Pattinson, milyen az, amikor egy szexszimbólum egyáltalán nem érzi magát szexszimbólumnak.

Sztárok vallanak legkínosabb szexjeleneteikről

Mosolygó mellek

A nemrég másodszor is apává vált Ryan Reynoldsnak a Testcsere forgatása már akkor sem lett volna zökkenőmentes, ha ő maga nem bénázik el semmit, ugyanis partnere, Olivia Wilde úgy döntött, hogy megtréfálja a színészt. “Van egy jelenetünk, amiben leveszem a felsőjét és a melltartóját. Volt rajta mellbimbótapasz, csakhogy mindkettőre rajzolt egy-egy szmájlit. Ahogy megpillantottam őket, az összes szövegem kiment a fejemből – nemcsak azok, amiket ebben a filmben kellett elmondanom, hanem minden szövegem minden filmemből”  – mesélte később a színész. Itt még azonban korántsem volt vége a műsornak. “Később a forgatókönyv szerint a mellére kellett tennie a kezemet. Amikor megvoltunk, elengedtem, lenéztem, és mit látok a tenyeremben? Két mosolygó arcot. Gőzöm sem volt, mit tegyek, úgyhogy mint egy igazi hülye, reflexszerűen újra megfogtam a mellét” – mondta el Reynolds, ami után valószínűleg már senki nem irigyli őt, amiért fogdoshatta Wilde-ot. Sőt talán senki mást sem, akinek megadatott a lehetőség.

Sztárok vallanak legkínosabb szexjeleneteikről

Rózsaszín zokni

Hasonló trükkökkel persze nem csak a színésznők tudják meglepni a férfiakat. A Trónok harca forgatásán például Jason Momoa tolt ki Emilia Clarke-kal, amikor egy szexjelenethez az ilyenkor használatos kellék helyett egy rózsaszín zoknival a nemi szervén sétált be – a színésznő olyan röhögőgörcsöt kapott, hogy alig tért magához. “Hatalmas volt és rózsaszín, tényleg nem tudtam, mitévő legyek” – foglalta össze tömören a szituációt Clarke.

Emilia Clarke és Jason Momoa
Emilia Clarke és Jason Momoa

Mindennek a teteje

Előre szólunk, hogy ez a vége, mert innen már nem lenne hova folytatni. Főszereplőnk Lizzy Caplan, szintén a True Bloodból, aki első szexjelenete előtt kis alkohollal melegített – bővebben: nem kis alkohollal. Elmondása alapján már az alaphelyzet is gyönyörű volt: “Kb. reggel hét lehetett. Ott álltam tök meztelenül, és nyakaltam a vodkát, előttem meg egy sminkes térdelt, akit akkor ismertem meg, és púderezte a seggemet.” Na de a java még csak ezután jött. A jelenet gond nélkül elkészült, a végére viszont Caplannek teljesen fejébe szállt a pia, úgyhogy az igazi alakításra már kamerán kívül került sor: “A stábtagokkal előző nap találkoztam életemben először, de úgy berúgtam, hogy amikor kész lettünk, sorban odamentem hozzájuk, és mindegyiküknek elmondtam: »Tutira felállt a farkad! De fel ám! Úgy bizony, felállt!«” Hát igen, aki tud, az tud. Ami azt illeti, a színésztársadalom en bloc hálás lehet Lizzy Caplannek, a lecke ugyanis innentől alaposan fel van adva mindenkinek, aki még be akarja égetni magát egy szexjelenettel.

Sztárok vallanak legkínosabb szexjeleneteikről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top