Sztárok

Jön a Cipőhét – most lépj! (x)

Április 3. és 8. között akár 70%-os kedvezménnyel vár a Premier Outlet Cipőhét, ahol minden korosztály és a női, férfi nem egyaránt megtalálja a tökéletes hétköznapi, sportos, klasszikus vagy elegáns stílusú lábbelit!


Több vezető cipőmárka egy helyen!

Bármelyik stílus is álljon hozzánk közel, egy biztos: a Premier Outletben akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatunk a vezető márkák üzleteiben. Az edző- és sportcipők kedvelői a Nike, az Adidas és a Puma széles kínálatából válogathatnak, a túrák, kirándulások és vitorlások szerelmesei pedig a Helly Hansen és a Columbia boltjaiban juthatnak divatos és sportos lábbelikhez. Akik a hétköznapi, klasszikus vagy az elegáns viseletet részesítik előnyben, azoknak tökéletes választás az Ara/Lloyd, a Bata, az Ecco, a Geox, a Högl, a Salamander és a Tamaris. Ezek mellett olyan üzletek várnak még akár 70%-os kedvezménnyel, mint a Converse, a Crocs, a Camel Active, a Devergo, a George’s és az Office Shoes.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő cipőt?

Gyakran esünk abba a hibába, hogy nem megfelelő cipőt viselünk, legyen szó akár sportcipőről, túracipőről, magas sarkú vagy lapos sarkú cipőről. Íme, néhány tipp, amit ha megfogadsz, nemcsak divatos, hanem kényelmes is lesz a lábbelid. Legyen szó elegáns vagy sportos cipőről, ezeket mindenképpen tartsd észben!


A megfelelő méretedben vegyél lábbelit!
Ha szükséges, akkor próbáld fel az eggyel kisebbet és nagyobbat is. Ügyelj arra, hogy márkán belül is eltérhetnek a méretek.

Ha nem tudsz benne járni, hagyd ott! Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor csak ülni tudsz a csodaszép cipődben.

Inkább kevesebb lábbelid legyen, de az minőségi! Sportcipő vásárlásánál ügyelj arra, hogy jól szellőző darabot válassz, lapos talpú lábbelinél találd meg az arany középutat a vastagságát illetően, magassarkúnál pedig fontos, hogy már az első pillanatban is kényelmes legyen.

Nem kell nagy lábon élned, ha új cipőket szeretnél! Látogass el a Premier Outletbe április 3. és 8. között, hiszen a Cipőhét ideje alatt a férfi-, női és a gyermekcipőket akár 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Szerezz be egy új darabot a hétköznapokra, sportoláshoz vagy az elegáns eseményekre!

További információk:

www.premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top