Sztárok

„I Can Boogie” (x)

Rész: A Show / AW18


Joanna Kulig és Jeanne Damas
, együtt a színpadon? Lehetetlen? … ezt az izgalmas párosítást hozza a divat és a film szerelmeseinek a Reserved új őszi, „I Can Boogie” elnevezésű kampánya!

Joanna Kulig mozirajongók tömegeit varázsolta el a Pawel Pawlikowski rendezésében született Cold War című filmben. Jeanne Damas Európa-szerte ismert divatikon. Mindketten ambiciózusak, motiváltak, és van humorérzékük – tudják, hogyan érezzék jól magukat, és ezt meg is mutatják a Reserved „I Can Boogie” kampányában. 

Joanna Kulig színésznő, énekesnő, jelentős mérföldkő az életében a Cold War főszerepe, ami számos pozitív visszajelzést, a rendezőnek pedig Arany Pálma díjat hozott a cannes-i filmfesztiválon.

Jeanne Damas top francia „it-girl”, közel egymillió Instagram-követővel. Népszerűségének kulcsa a nőiességet felvállaló természetesség, amit a francia stílus alapjának tart: „Párizsban ez sokkal inkább az egyszerű és kortalan klasszikusok viselete, mint trendkövetés.” 

Retró stílus vibrál az új Reserved „I Can Boogie” kampányban. A két főszereplő hölgy a kortalan elegancia és érzékiség megtestesítője, felidézik ’60-as, ’70-es évek hollywoodi ikonjait, reflektálnak az időszak nőalakjainak szenvedélyes természetére. Nem félnek a csábítás és flörtölés klasszikus művészetétől, árad belőlük a nőiesség, magabiztosság és az életigenlés.


A Reserved „I Can Boogie / The Show” kampányát Gordon Von Steiner rendezte. Az Eurovíziós Dalfesztiválok nagyszínpadait idéző képi világban jelenik meg a szenvedély és finomság összefonódásából származó női energia és az improvizáció szabadságának érzete. A rendező a legnagyobb divatmárkákkal dolgozott már együtt (Gucci, Prada, Miu Miu), a Reserved tavaszi kampányfilmje is a nevéhez köthető Cindy Crawford főszereplésével. Az energikus „I Can Boogie”-tánc Richard Jackson munkáját dicséri, aki Lady Gaga előadásait is koreografálta.

Mi jön a bugizás után? Hamarosan kiderül! Nézd meg a Reserved történetének következő részét szeptember 18-án!

#IcanBoogie

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top