Sztárok

Hogyan találd meg idén a tökéletes kabátot? (X)

A tökéletes télikabát beszerzése mindig az év egyik legnagyobb missziója, hiszen egy ilyen darabnak több fontos funkciót is be kell töltenie. Egyszerre kell melegnek és pihe-puhának lennie, de az sem árt, ha igazán csinosnak, divatosnak érzi benne magát a viselője – mindezt elérhető áron. Mivel egy nagyobb befektetésről van szó, az ember különösen elővigyázatosan választ. Az F&F most megoszt pár tippet, hogy idén te is könnyebben találd meg az igazit!


Először is, ne várd meg az első hóvihart, kezdj el már most nézelődni! A legjobb darabokra már ősszel lecsapnak az élelmesebb vásárlók, így érdemes már most elindulni, hogy még a teljes készletből tudj válogatni. Nem árt ügyelni arra is, hogy jobb minőségű darabot válasszunk, hiszen sokszor fogjuk hordani a tél során. Nézd meg, milyen összetevőkből készült a kabát, tetszik-e az anyag tapintása, milyenek a varrások.

Ha a minden szempontból tökéletes darabra vadászol, akkor pár dolgot gondolj át, mielőtt elindulnál. Milyen szabásvonal mutat a legjobban az alakodon? Milyen stílusban érzed magad a legfelszabadultabban? Azt is vedd sorra, hogy milyen alkalmakra keresel új darabot.

Akár egy színpompás pufidzsekire vágysz, hogy megküzdj a szürke hétköznapokkal, vagy egy meleg, vízálló parkára, amit mindennap tudsz viselni, esetleg egy műszőrme galléros, megkötős, elegáns kabátot szeretnél, amelyet különleges alkalmakra tartogatnál, légy türelmes. A keresgélés igencsak fárasztó lehet, épp ezért érdemes olyan helyen kezdeni, ahol egyszerre több fazont, színt és anyagot is fel tudsz próbálni. Az F&F polcain például biztosan sokszínű és szuper trendi darabok között nézelődhetsz!

Végül nem árt néhány praktikus szempontot is figyelembe venni: mindenképp olyan kabátot vigyél haza, amelynek az apró részletei is stimmelnek, elég bő ahhoz, hogy rétegesen tudj aláöltözni, van zsebe, amely melegen tartja a kezedet, vagy ha fontos a számodra, akkor bohókás kapucni díszíti.

Bármelyik fazon vagy szín legyen is a kedvenced, az F&F kínálatában biztosan rálelsz arra a darabra, amelyben örömmel várod majd a téli hóesést!

Még több inspiráció: F-F.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top