Sztárok

Folyton rohansz, állandó feszültségben élsz? Hány percet szántál ma magadra, a stressz levezetésére, a feltöltődésre? (X)

Ha a telefonod lemerül, feltöltöd. De magadat hogyan töltöd fel, hogy a teljesítményed ne romoljon le a folyamatos stressztől, az állandó rohanástól és a fáradtságtól?


Néha szánsz pár napot egy wellnesshétvégére, vagy eljutsz havonta egy-egy masszázsra? De vajon van-e bármilyen hatékonysága annak, amit havonta csak egyszer csinálsz? Tudtad, hogy a rendszeres masszázs nemcsak enyhíti a feszültséget, oldja a görcsös izomfájdalmakat, de nyugtatólag hat az idegrendszeredre, és pihentetőbb alvást is biztosít?

Képzeld el, hogy minden fárasztó nap végén egy kényeztető masszázs vár otthon, melytől enyhül az izomfeszültség, elmúlik a derék-, nyak- és hátfájdalom és a fáradtság. Az OTO ZEN dizájn élményfotel épp ezt nyújtja neked: különleges masszázstechnikákat vonultat fel a legmodernebb technológiával. Lehet dögönyöző, gyúró és erőteljes, gyengéd és simogató vagy olyan akupresszúrás, mint a shiatsu pontmasszázs. A nyaktól combközépig tartó relaxációs masszírozást kombinálhatod csípő- és ágyéki légpumpás feszültségoldással, ez különösen jótékony, ha sok ülőmunkát végzel. Ha pedig teljesen ki akarod zárni a külvilágot, akkor kapcsold be a hintáztatva ringatás funkciót, mely megszabadít az összes belső feszültségtől, görcstől, és feledteti a gondokat. A finom masszázstól az idegeid kisimulnak, a stressz elillan, végre feltöltődhetsz, és átélheted a tökéletes pihenés pillanatait.


Nézd meg, hogy Pataki Zita, rádiós műsorvezető és időjós hogyan piheni ki a mindennapi stresszt az OTO ZEN élményfotelben! 

Tovább az OTO ZEN oldalára

Gyakran hideg, fázós a talpad, estére feldagad a lábad? Szoktad nehéznek érezni egy futkosós, fárasztó nap után?

Mit szólnál, ha az egész napos állás, ülés, rohanás után egy profi talpmasszőr kényeztetne az otthonodban? Helyezkedj el kényelmesen, és add át magad egy fáradtságűző és stresszoldó talpmasszázsnak! Az OTO Adore Foot intelligens talpmasszírozóval akár mindennap kényeztetheted lábaidat, és megszabadulhatsz a bennük cipelt feszültségtől. A kézi masszázs élményéhez közeli 15 perces talpmasszázsprogram ellazít, felfrissít, és új energiával tölt fel. Talpad reflexológiás pontjainak stimulálásával beindulnak tested öngyógyító folyamatai, és könnyebben maradsz egészséges. Az OTO Adore Foot talpmasszírozóval pár perc alatt tökéletesen átmelegítheted a télen folyton hideg, fázós talpaidat!


Nézd meg, Oszter Alexandra színésznő mit mond az OTO Adore Footról!

Tovább az OTO Adore Foot oldalára

Próbáld ki ingyen az OTO ZEN dizájn élményfotelt vagy az OTO ADORE Foot talpmasszírozót, és engedd meg magadnak a feltöltődés élményét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top