Sztárok

A tökéletes fehérnemű titka (X)

Láthatatlanságuk miatt sokszor alulértékeljük őket, pedig fontos szereplői a mindennapjainknak: egy minőségi, szép fehérnemű célja nem csak az, hogy különleges alkalmakkor viseljük!


Közeleg a Valentin-nap, ez pedig kiváló alkalom arra, hogy átnézzük és megújítsuk a fehérneműs fiókunk tartalmát. Vegyük számba, milyen melltartók és alsók lapulnak a gardróbunk mélyén, melyek azok, amelyeket rendszeresen és szívesen viselünk, amelyekben istennőnek érezzük magunkat, és melyek azok a melléfogások, amelyektől jobb lenne mielőbb megválni. Ha megtaláltuk a kedvenc fazont és anyagot, akkor pedig érdemes beruházni egy-egy új darabra!

A tökéletes fehérnemű több kritériumnak is meg kell, hogy feleljen. Amellett, hogy kényelmes, jól mutat a ruha alatt, formája illeszkedik az alakunkhoz, fontos, hogy fantasztikusan érezzük benne magunkat. Ha pedig megtaláltunk egy ilyen gyönyörű darabot, ne csak különleges alkalmakra tartogassuk, hiszen hiába nem látszik, a közérzetünk számára igenis fontos, mi lapul a ruha alatt – milyen másképp érezzük magunkat, ha tudjuk, a kötött pulóver és a farmer alatt csodás, csábító fehérnemű rejlik!

Az F&F kínálatában most számtalan szebbnél szebb fehérneműt és mesebeli hálóinget találhatunk, amelyek minden elvárásnak is megfelelnek – kényelmesek, praktikusak és ellenállhatatlanul vonzóak. A hálóruhák és pizsamák között pihe-puha pamut- és szexi szatén-, illetve bársonydarabokat láthatunk, amelyek a bennünk élő Csipkerózsikát is lenyűgözik!

A kellemes anyagokból összeállított, finom csipkével és virágmintával díszített pasztellszínű melltartók és alsók pedig a romantikus randevúk alkalmával és a sűrű hétköznapokon is megállják a helyüket, hogy segítségükkel még káprázatosabban érezzük magunkat a bőrünkben.

Még több inspiráció: f-f.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top