Sztárok

A legszebb karácsonyi ajándék: élményteli pihenés (X)

A tél kapcsán mindannyiunk fejében él egy idilli álomkép csillogóan tiszta, hólepte erdővel, távolabb recsegő jégtakaróval fedett erdei tóval, a hosszú estéken nyugalmasan elfogyasztott finom vacsorákkal, csenddel és nyugalommal.

Ha idén karácsonykor szeretnél valakit meglepni a valóra vált téli álomképpel, a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior a legjobb választás!

A Spirit Hotel interneten és telefonon is megrendelhető ajándékutalványa a közös pihenés, az együtt töltött idő, a békés harmónia élményét hozhatja a karácsonyfa alá. A Spirit Ajándékutalvány a család bármely tagja számára remek meglepetés, hiszen a szálloda nemzetközi szinten is elismert szolgáltatásai, wellness- és szépségkezelései között mindenki talál kedvére valót. A Spirit Hotel ajándékutalványával nyugalmat és pihenést ajándékozhatunk annak, akit igazán szeretünk.


A Spirit Hotel a Sárvárt övező dombok között meghúzódva, a téli táj csendes nyugalmát kínálva nyújt menedéket a hétköznapi rohanásból.  A csodás panoráma, a téli hidegben gőzölgő gyógyító termálvíz, a finom ételek és színvonalas kiszolgálás nem csupán meglepetés, hanem életre szóló élmény. A több nemzetközi díjjal is kitüntetett szállodában 10 000 m²-en 22 medence és kilencféle szauna várja a vendégeket. A hotel sokrétű wellness-szolgáltatásai közül kihagyhatatlan a Thalion test- és arckezelés, de kipróbálható a tradicionális hamam vagy ayurveda vagy a Sensolite terápia is. A mySPIRIT Egészségprogram hosszú távú útmutatót és gyakorlati megoldást kínál az életmódváltáshoz. Az egészségesebb élet része az egészségesebb étrend, amelyről a hotel séfje minden étkezéskor gondoskodik.


A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior már számos rangos európai és nemzetközi díjat elnyert. 2010 óta a Healing Hotels of the World tagja, a TripAdvisor nemzetközi utazásértékelő oldal pedig már többször a szállodának ítélte oda a „Travellers’ Choice” kitüntetést, amelyet az oldalon szereplő szállodáknak mindössze egy százaléka kap meg, idén pedig harmadszorra nyerte el a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards legkiválóbbaknak járó „Signum Virtutis” díjat.

Spirit Ajándékutalvány 37 000 Ft/fő/éj ártól

spirithotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top