Sztárok

A karácsonyi ajándék, amellyel nem tévedhetsz (X)

Egy koncert a világ egyik topzenekarával és egy műsor, amelyet te alakítasz – ott és akkor a nézőtérről.

A világ tíz legjobb zenekara között jegyzett Budapesti Fesztiválzenekar idén sem szokványos koncerttel ünnepli a karácsonyt december 26-án. A közönség tagjai választhatják ki, milyen darabok hangozzanak el az ünnepi hangversenyen, vagyis ti magatok állíthatjátok össze az este programját egy ízekkel teli zenei étlapról.


A Fesztiválzenekar talán az egyetlen szimfonikus zenekar a világon, melynek zenészei egyszerre játszanak nagyzenekari darabokat, kortárs és barokk kamaraműveket, jazzt és népzenét, énekelni, sőt némelyek táncolni is tudnak, és bármikor zenét csiholnak elő néhány festékesvödörből vagy akár egy gyűszűből! Egy csapat, amely nem ismer lehetetlent. Egy klasszikus zenei koncert, ami minden, csak nem poros és avítt.

Ha karácsony, akkor meglepetés, így a zenekar karmestere, Fischer Iván több titkos ajándékkal is készül az este során. A csoda idén sem marad el!

A koncert helyszíne és időpontja: Budapest Kongresszusi Központ, december 26., 19:45

A koncertre ezen a linken vásárolhatsz jegyet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top