Sztárok

3 tipp az egyhangú napok ellen (X)

Fárasztónak és szürkének érzed a napokat? Alig várod már, hogy eljöjjön az igazi tavasz? Segítünk, hogy ne érezd olyan kifacsartnak magad!


Úgy érzed, szét vagy esve? Gyakran elfelejted, hol parkoltál, vagy percekig keresed a szemüveged, miközben a fejeden van? Nincs mese: szükséged van egy kis kikapcsolódásra. Most éppen nem tudsz elugrani két hétre Balira? Semmi gond! Elég, ha kicsit többet figyelsz magadra, és megfogadod a tanácsainkat.

1.       Tarts szünetet!

Sokan hajlamosak belefeledkezni a munkába, illetve a családi teendőkbe, és csak a nap végén jut eszükbe, hogy egy pillanatra sem álltak meg. Ezért fontos, hogy két feladat között néha adj magadnak 10 percet, amikor csak magaddal foglalkozol. Ez a kis idő nem arról szól, hogy felhívd a bankot vagy lefoglald a gyerekek nyári táborát. Állj fel, sétálj egy kicsit, és közben rendezd a gondolataidat. Szóval egy kicsit szakadj ki a teendők végtelen özönéből.

2.       Frissülj fel!

Sokszor egy üdítő vagy egy kis finomság is képes csodákat tenni. Ne foszd meg magad ettől az élménytől. Hidd el, a frissítő percek után a munka is sokkal könnyebben és gyorsabban fog menni.

3.       Lepd meg magad!

Egy frissítő finomsággal minden szünet élvezetesebb. Gondolj néha magadra, és lepd meg magad egy Joghurt-Schnittével. Friss joghurtkrém egy leheletnyi citrommal, két könnyű piskóta között – megújult csomagolásban, egyenesen a hűtőpultból. Jól hangzik, ugye?



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top