Sztárok

Schobert Norbi beleáll a gyomorszűkítőkbe

Egyszerűen nem érti, hogy ha le lehet fogyni műtét nélkül is, akkor miért kell kés alá feküdni. Schobertnek migrénes hasonlata is van a jelenségre.

„A műtéti rizikó óriási, sokan belehaltak már, persze erről senki nem beszél! Több száz 200 kiló fölötti embert fogyasztottam már le. Felejtsék el az operációt, mert felesleges! Igenis képes az ember arra, hogy elérje, amit akar! A következő, szolnoki »Törjünk Borsot együtt a kilók orra alá!« klubestemen arra fogok rámenni, hogy elmondjam a nagy súlyfelesleget cipelő embereknek, hogy mit egyenek, és mit csináljanak azért, hogy életben maradjanak! Kóros elhízásra a gyomor egy részének eltávolítását és a belek átkötését ajánlani olyan, mint migrénre agyműtétet felírni!” – mondta Schobert Norbi a Borsnak. A lap megjegyzi, hogy a fogyiguru június 4-én áll legközelebb a közönség elég. A cikkben megszólal egy nő, aki Norbi módszerével huszonöt kilótól szabadult meg. „Azt tudom tanácsolni a fogyni vágyóknak, hogy üljenek le, és fejben hozzanak döntést. Ha megszületik bennünk az elhatározás, akkor leküzdhetetlenek leszünk, és nem ismerünk majd akadályokat!”

Ő Gréta:

Norbit évek óta folyamatosan kritizálják (sokszor joggal), de azt nem lehet elvenni tőle, hogy a kezei és felesége, Rubint Réka kezei közt már sokan megszabadultak a pluszkilóktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top