Sztárok

Vajna Tímea furcsa jelek sorozatával találkozik Cannes-ban

Vajna Tímea Cannes-ban múlatja az időt, de nem túl boldog – most az Andyvel kapcsolatos jelekről beszélt.

Vajna Tímea Cannes-ban van: állítása szerint azért ment el, mert a barátai szerint Andy is biztosan örülne neki, hogy ott van, hiszen éveken át együtt jártak oda. A fánkozótulajdonos mindennap posztol a francia Riviéráról, de a képek szerint nem túl boldog. Sok minden emlékezteti egykori férjére, így nem tud örülni a jó dolgoknak sem. A minap a tengerparton futott, különböző jelek pedig ismét eszébe juttatták a szép napokat. A fotókat nem használhatjuk, de itt megnézheted Vajna Tímea posztjait. 

Vajna Timit minden Andyre emlékezteti Cannes-ban. Fotó: Instagram

„Itt Cannes-ban is érdekes dolgok történnek velem. Ma reggel elmentem futni arra a részre, ahol minden évben szoktam – amikor Andyvel voltunk együtt. Nagyon szomorú voltam ma reggel, gondoltam a futás segít kicsit. Velem szemben először jött egy NIXON feliratú pólóban egy férfi, majd egy I love you, majd egy Life change pólós ember. Aztán délután sétáltam a városban és feltörte a sarkamat a cipő, nagyon megfájdult a hasam és már nem bírtam visszamenni, hívtam egy übert és arra gondoltam, milyen jó volt, amikor volt sofőrünk itt, akinek mindenhova volt behajtási engedélye és értem jött… És képzeljétek! Az über sofőr pont olyan kocsival jött, mint amivel szoktunk itt menni és mindenhova volt pass-ja, úgyhogy 10 perc alatt a szálláson voltam. Andy küldte nekem” – írta az első poszthoz Vajna Timi, majd a következő képnél hozzátette:

Lehet kicsit kezdek már megbolondulni, de hiszek a jelekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top