Sztárok

A szívinfarktuson átesett Casillas feleségét is műteni kellett

Három héttel ezelőtt kapott szívinfarktust Iker Cassilas. A balszerencse nem kerüli el a családot, most a feleségét is műteni kellett.

Iker Casillas három héttel ezelőtt jelenlegi csapata, az FC Porto edzésén kapott szívrohamot. Kórházba szállították, majd meg is műtötték, nem sokkal később pedig a közösségi oldalán jelezte, hogy jól van, és köszöni az aggódó szavakat. A focista minden bizonnyal abbahagyja a pályafutását, hiszen nem javasolják az orvosok a visszatérést. A világklasszis kapus családját nem kerüli el a balszerencse: a minap kiderült, hogy a feleségénél rosszindulatú daganatot találtak, amit mielőtt műteni kellett.

„Még fel sem ocsúdtunk az egyik sokkból, az élet ismét meglepett bennünket Néhány nappal ezelőtt egy vizsgálat során az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nálam, és már meg is műtöttek. Minden nagyon jól alakult, szerencsére idejében észrevették a tumort, de néhány hónapig még küzdenem kell, amíg a megfelelő kezeléseket kapom. Nyugodt és magabiztos vagyok, minden rendben lesz. Tudom, hogy nehéz út áll előttem. Élvezem a családom, a barátaim és egy nagyszerű orvosi csapat támogatását” – fordította a Blikk Casillas felesége, Sara Carbonero Instagram-oldaláról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top