Sztárok

Óriási örömhír: súlyos szívműtétje után visszatér az éterbe Boros Lajos

A szívműtéten és többhetes kómán átesett Boros Lajosnak rengeteg terve van!

Boros Lajos súlyos szívműtétje és az öthetes kóma után állt talpra, olyannyira, hogy a Rádió Bézsben saját műsort kapott – írja a Blikk.

„Öt éve hezitáltam, mert Vogával mindenféle más terveink voltak, és természetesen most is csináljuk a saját netes rádiónkat. Fodor János, a Bézs főszerkesztője nemrégiben újra előállt a közös munka ötletével: öt próbaadást vállaltam, a harmadik után egymás tenyerébe csaptunk, hogy a hét első napjának reggelén enyém egy óra a hallgatókkal” – mondta büszkén Boros Lajos, akinek bár folyamatosan javul az egészségi állapota, egy fontos feladata még akadt.

„Az elmúlt hónapban négy kilót felszedtem, de sajnos egy tápszer miatt le is fogytam. Most azon küszködöm, hogy elérjem a versenysúlyomat, mert addig elhalasztják az újabb műtétemet, mivel túl sovány vagyok. Operációk terén kicsit fogytán a türelmem…” – mondta Boros Lajos, akiről kiderült, hogy cukorbetegségben is szenved, diétáznia kell, így a hízás is nehezebben megy nála.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top