Sztárok

Fájdalmas sérüléssel bajlódik Gelencsér Timi

Gelencsér Tímea még az Exatlon alatt sérült meg, azóta sem javult az állapota...

Gelencsér Tímea végzett a harmadik helyen az Exatlonban, ezzel együtt ő lett a második legjobban teljesítő női versenyző. Az egykori szépségkirálynőről sokan nem gondolták volna, hogy ennyire kemény, többek között ezért jelentkezett a játékba. Szerette volna lerombolni a sztereotípiákat, és ez sikerült is neki. Timi azonban a műsor óta sérüléssel bajlódik, és csak most derült ki, hogy az mennyire súlyos. 

„Volt egy kisebb vállsérülésem az Exatlon alatt. Egy oszlopot kellett kihúzni a helyéről és oldalra dobni. Emlékszem a nyilaló érzésre amikor elhajítottam az oszlopot, de mivel magas a fájdalomküszöböm gondoltam csak megrántottam, így futottam tovább. 2 hétig eléggé kellemetlen volt mindenféle csavaró mozdulat de aztán enyhült a fájdalom és »megszoktam« így versenyeztem tovább. Hazaértünk és gondoltam ha pihentetem kicsit majd elmúlik. Sajnos nem így lett, úgyhogy a héten elmentem egy kivizsgálásra… Kiderült, hogy a vállam kiugrott a helyéről, majd ( hála Istennek ) visszaugrott a helyére de ezzel a körülötte lévő szalagokat megnyújtotta és egyet részlegesen leszakított…” – írta a közösségi oldalán Gelecsér Tímea, aki azt is elárulta, hogy szerencsére nem kell műteni, de sok időt igénybe vesz a helyreállítása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top