Sztárok

Minden adott a szerelemhez a Love Islandben

Az ősszel induló Love Island-ben minden adott lesz ahhoz, hogy kialakuljon a kémia a párkeresők között. Valószínűleg az adrenalinszint is magasabb lesz a szigeten, nem hétköznapi körülmények között.

Egy hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy ÉNB Lali új feladatot kap az RTL Klubon: a csatorna új társkereső műsora, a Love Island házigazdája lesz. A műsorban szingli lányok és fiúk vesznek részt, akik a különböző feladatok révén ismerkednek majd egymással, és ha minden igaz, kapcsolatokat alakítanak ki. A Love Island emellett sok erotikát is ígér, erről beszélt Hevesi Kriszta az RTL Klub Reggeliben

„Biztos lesznek kavarodások, amik adnak egy kis fűszert ennek a műsornak. (…) Különleges környezetben sokkal könnyebben esünk szerelembe. Több az adrenalin, más lesz a helyzet a szigeten. A kamerák ott vannak, ez megint egy más dolog” – mondta a szexuálpszichológus, aki azt is elárulta, hogy létezik első látásra szerelem, de ennek később következményei lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top