Sztárok

Ábel Anita szerint sokan lemondanak az elvált nőkről

Ábel Anita két héttel ezelőtt mutatta meg a nyilvánosság előtt új párját – a kommentelők véleménye megoszlik ezzel kapcsolatban, erről a #bochkor-ban mesélt.

Ábel Anita tavaly novemberben jelentette be, hogy 16 év után elválik a férjétől. A műsorvezető azóta rengeteget fogyott, megváltozott az élete, és más lett számára a prioritás. Anita múlt héten mutatta meg a nyilvánosság előtt új szerelmét, a gasztroszakember Roberto Favarrót. Kapott hideget-meleget, sokan azt találgatták, vajon ezért vált-e el, de a színésznő tisztázta, hogy semmi köze ennek a házassága megromlásához. Ábel Anita a #bochkor tegnapi adásában mesélt arról, milyen lenézően bántak vele az emberek, miután kiderült, hogy elvált. 

„Az elvált nő ma Magyarországon egy szitokszó. Nem kellettél a férjednek, biztos te csináltál valamit. Van egyfajta lemondás felénk, hogy ja, hát elvált nő… Ez az empátia teljes hiánya. Ki mond rám ilyen ítéletet? Ki tudja, hogy én milyen élethelyzetben voltam, miért döntöttem így? Vagy miért döntött úgy a másik? Nagyon sok helyről kapom ezt, és nem csak én vagyok így” – emlékezett vissza az ATV-n Ábel Anita, majd Bochkor Gábor érdekes reakciója következett. 

Komolyan? Ezt mondják? Ne… Elhiszem, de nem tudok mit mondani.

Te mit gondolsz Anita gondolatmenetéről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top