Sztárok

Így ereszti ki a fáradt gőzt A mi kis falunk Tecája

Hacsak teheti, a Balaton felé veszi az irányt.

Bata Éva szívesen tölti az idejét belföldi tájak felfedezésével, mint elárulta, az utazás szerelmese: amint lehet, útnak indul. „Nagyon szeretek utazni, de sajnos a színházi évad alatt erre nem sok lehetőségem van. Már annak is örülök, ha két egymást követő napom adódik a pihenésre” – mesélte az RTL Klubon látható Kalandozóban a színésznő, aki Törökszentmiklóst tartja a második otthonának.

Legutóbb húsvétkor jártam ott, meglátogattam a nagyanyámat. Szeretem azt a környéket, nagyon sok emlék köt oda. Mikor kicsik voltunk az unokahúgommal és a nővéremmel gyakorlatilag leköltöztünk, és ott töltöttük a nyarakat” – árulta el Bata Éva, aki mindezek ellenére mostanság inkább a Balatonnál tölti a szabadságát.

Mostanában az erdős-hegyes vidékek is vonzanak, de alapvetően Balaton-őrült vagyok, vízközeli ember. Az egyik legjobb barátoméknak van egy családi nyaralójuk Szántódon. Oda minden nyáron lemegyünk, és ott minden nyáron történik valami olyan, ami kitart egész évben, és felemlegetjük. Legutóbb nagyon sok minden történt, de erről nem is szeretnék beszélni” – mondta sejtelmesen mosolyogva a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top