Sztárok

Ázsia Expressz, szerelem, munka: Hódi Pamela jött, látott, győzött

Egy autóban készült fotó tette ismerté Hódi Pamelát, aki szinte teljesen civil életet élt, amikor 2012-ben megismerkedett Berki Krisztiánnal. Azóta a pár már nincs együtt, és Hódi kinőtte a „Berki exe” jelzőt. Lássuk, mire keresnek rá az emberek az interneten, amikor beütik a nevét!

Amire a legtöbben keresnek: Hódi Pamela – Ázsia Expressz

Az Ázsia Expressz legújabb részeinek forgatása a napokban ért véget, de arra persze még várni kell, hogy kiderüljön, hányadik helyen végzett az üzletasszonyként és celebként induló Hódi Pamela: a TV2 valóságshow-jának második évada augusztus végén kerül adásba. Pamela társa a játékban a barátnője, Huszár Zsófi.

„Nem ál­szenteskedem, egyetlenegy cél lebeg a szemem előtt, ami végig motiválni fog, az pedig a főnyeremény. Van egy régóta dédelgetett álmom, amit szeretnék itt, Magyarországon megvalósítani, úgyhogy, ha megnyerném, egy saját vállalkozás beindítására fordítanám a fődíjat. Hogy mi lenne ez, még titkos. Nem szeretném, ha bárki ellopná az ötletemet, ezért csak annyit árulok el, hogy szerintem nagyon nagy sikere lenne, főleg a családos emberek körében” – mondta Pamela még az indulás előtt. Persze ez picit az ego játéka is, hiszen exe, Berki Krisztián megnyerte az első évadot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Már a reptéren Zsével és a többiekkel❤️ #azsiaexpressztv2

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Amire a legtöbben keresnek: Hódi Pamela párja, Tóth Bence

Hódi Pamela párja Tóth Bence focista, akivel egy közös ismerős révén ismerkedett össze. „Mindenben igazi társként áll mellettem, minden harcomban és sikeremben ott van, és ott is lesz” – nyilatkozta a Borsnak 2018 áprilisában Pamela, aki először tizennégy hónapja beszélt a párkapcsolatáról. A 29 éves Bence NB1-es focista, immár három éve a Mezőkövesd csapatában rúgja a bőrt, de korábban a Fradi játékosa volt. Sőt pont akkoriban focizott a Ferencvárosban, amikor Berki is ott dolgozott, így Pamela gyermekének apja és jelenlegi párja feltételezhetően ismerik egymást.

Bár Bence és Pamela minimálisra szorítja a közös szereplést, azért ha rákérdeznek a boldogságukra, nem titkolóznak. „Bence nagyon-nagyon sokat adott az életembe. Nem gondoltam, hogy van ilyen férfi, mint ő. Esküszöm, több esze van [ennek a] 29 éves férfinak, mint egy [másiknak] közel a negyvenhez. Amikor vele vagyok, nincs problémám, ha mégis, azt el tudom mondani neki, és segít” – mondta Pamela még tavaly októberben egy tévéműsorban, ahol néhány szóban kifejtette azt is, hogy milyen a kapcsolat a kislánya és a párja között. „A gyerkőccel olyan a kapcsolata, amilyenre én soha nem számítottam. […] Ez a törődés mindent megér.”

„Én ebben a kapcsolatban kiegyensúlyozott vagyok. Abszolút azt érzem, hogy önmagam tudok lenni, ami szerintem nagyon fontos. Nem vagyok korlátozva, tisztelve vagyok, szeretve vagyok, boldog vagyok. És ugyanezt kapja Bence is viszonzásképpen” – ezt már idén márciusban mondta az nlc videósainak Hódi Pamela. Ezek után mi már nagyon várjuk, mikor kerül csillogó gyűrű az ujjára.

Amire a legtöbben keresnek: Hódi Pamela kora

A kíváncsi embert kicsit sem érdekli, hogy egy nőt nem illik a koráról kérdezni, így sokan keresnek rá Hódi Pamela korára. Nos, Pamela idén októberben ünnepli majd a 31. születésnapját. Már komoly üzletasszonyként fújta el a gyertyákat a tavalyi szülinapi tortáján is, amit egyébként az édesanyja sütött neki. Családja, barátai és persze a párja is köszöntötte a nagy napon.

Hódi Pamela (Fotó: dfp.hu)

Amire a legtöbben keresnek: Hódi Pamela terhessége

2013. október 29-én hozta világra kislányát Hódi Pamela, a baba a Berki Natasa Zselyke nevet kapta szüleitől. A terhessége utolsó napjaiban Berki Krisztián, aki akkor még együtt volt Pamelával, egy fotózással lepte meg partnerét, ahol mindketten ledobták a textilt.

TV2/Édes Élet/Baksa Norbert

Az elmúlt években egyébként többször felmerült már, hogy Hódi Pamela ismét kisbabát vár, ezek a pletykák azonban mind hamisnak bizonyultak.

Amire a legtöbben keresnek: Hódi Pamela – Medoo ruha

Hódi Pamela hamar rájött, hogy nem akar sima influenszer és celeb lenni, és megalkotta saját ruhamárkáját, ami a Medoo nevet kapta. Sorra nyitja az üzleteket, és bár azzal lehet vitatkozni, hogy a ruhái ár-érték arányát mennyire sikerült reálisan belőnie, abba már felesleges belekötni, hogy ügyesen építette fel az új jövőjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nem ma készült, de megtaláltam😍 ☺️ @tothgabi

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

„Városi elegancia elérhető közelségben. Célunk jól kombinálható darabokkal teljes öltözéket kínálni. Kényelmes viselet válogatott exkluzív olasz alapanyagokból. Széles választékot kínálunk a hétköznapokra, a magabiztos külsőhöz, akár egy sportos stílushoz, akár egy gyönyörű magas sarkú cipőhöz. A fazonok sokszínűsége és a különleges anyagok mind arra hivatottak, hogy vásárlóink szépség és minőség iránti igényét maximálisan kielégítsék. Természetesen a sportosan elegáns fazonjaink között találhatóak lezserebb és szűkebb darabok is. Szeretnénk átadni a divat iránt érzett szeretetünket, odafigyelve a legapróbb részletek tökéletességére, illetve olyan díszítő elemeket használva, amelyek magas minőséget képviselnek” – mutatta be saját ruháit Hódi a neten.

Amire a legtöbben keresnek:  Hódi Pamela és Berki

Mielőtt belemelegednénk ebbe a témába, hallgassunk meg egy ide nagyon passzoló dalt:

2012. augusztus. A hónap, amikor Berki Krisztián először posztolt közös fotót új barátnőjével, Hódi Pamelával.  Az autóban pózolós fotó egyébként Kazincbarcikán készült, és elég volt ahhoz, hogy Pamela bekerüljön a bulvárpörgésbe. Hamarosan közösen kezdtek el szerepelni az Édes életben, majd jött a hír, miszerint a nő várandós. A szülés előtt még volt egy majdnem-esküvő a valóságshow-ban, majd 2013 őszén világra jött a páros közös gyermeke, Natasa Zselyke. 

Hódi Pamela és Berki Krisztián a Drágám, add az életed! című műsorban (Fotó: TV2)

A se veled, se nélküled kapcsolatot egészen 2017-ig húzta a Berki-Hódi páros, majd eldöntötték, hogy nincs tovább. Berki megismerte új – ismét civil – párját, Mazsit, míg Pamela a focista Tóth Bence oldalán találta meg a boldogságot. Később elmérgesedett a viszony Berki és Pamela között között, és egészen a bíróságig mentek a gyerektartás és a felügyeleti jog miatt. Innen a Blikk szerint Hódi Pamela kisírt szemekkel, míg Berki mosolyogva távozott. A nő szerette volna elérni azt is, hogy kislányuk érdekében ne posztoljanak Natiról olyan képet a jövőben a közösségi oldalakon, ahol látszik a gyermeke arca, ám a szülők ebben sem tudtak megegyezni. Most úgy tűnik, hogy kissé mindkét fél megnyugodott, és talán tényleg le tudják zárni a hangos vitákat és a folyamatos üzengetést.

Instagram

Természetesen Hódi Pamela esetében is rákeresnek az Instagram szóra az emberek. Ezzel kapcsolatban csak egy apró érdekességet osztanánk meg: Hódi Pamelának 459 000 követője van, míg exének, Berki Krisztiánnak az életét 310 000 ember kíséri figyelemmel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top