Sztárok

Eva Longoria 11 hónapos kisfiát is elvitte Cannes-ba

Amióta a kis Santiago Enrique megszületett, Eva Longoria minden idejét igyekszik vele tölteni. Nincs ez másképp Cannes-ban sem.

Azután, hogy a hét elején, a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén egy aszimetrikus ruhakölteménnyel hívta fel magára a figyelmet, ismét csak Eva Longoriára, a Született feleségek egykori Gabijára figyel a világ. Igaz, ezúttal sokkal természetesebb környezetben kapták lencsevégre a fotósok: a tengerparton, miközben kisfiával játszik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My ray of sunshine! #Santi #Cannes

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

A színésznő ugyanis a filmfesztiválra is magával vitte 11 hónapos kisfiát, Santiago Enrique-t. Ez mondjuk nem meglepő: mióta csak megszületett, Eva Longoria igyekszik minden létező kisfiával tölteni.

Longoria ráadásul nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik rejtegetik a gyereküket. Már csak azért sem, mert közösségi oldalán rendszeresen tesz róla közzé képeket. Többek között arról, ahogy spagettit eszik, vagy arról, ahogy az édesapjával pózol.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Loves of my life....❤️❤️❤️ #HappySunday

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top