Sztárok

Ábel Anita: „Az elvált nő Magyarországon szitokszó”

Azután, hogy a múlt héten megmutatta új szerelmét, Ábel Anita most a válásról mesélt nagyon őszintén.
koos janos ,abel anita

Ábel Anita nagyon bátor volt, mikor a múlt héten nyilvános posztban mutatta meg új szerelmét. Egyrészt azért, mert a képhez nem írt semmit, másrészt, mert – sok sztártól eltérően – hagyta a hozzászólásokat is. A legtöbben persze gratuláltak a műsorvezetőnek, aki a boldogságot egy olasz sztárséf, Roberto Favaro oldalán találta meg, de akadtak olyanok is, akik kritizálták a műsorvezetőt.

Szerintük az új kapcsolata túl gyorsan jött a válás után, sőt volt, aki egyenesen úgy vélte, a séf miatt válik a műsorvezető. Ábel Anita a héten megjelent Story magazinban válaszolt a találgatásokra, interjújában elmondta, azért mutatta meg a párját mindenkinek, mert nem akartak bujkálni.

„Szeretnénk úgy megélni a szerelmünket, mint bárki más” – magyarázta a műsorvezető, aki vasárnap a #Bochkorban vendégeskedik majd. A műsor felvételén Ábel Anita őszintén beszélt a válásról; elmondta úgy érzi, sokan őt hibáztatják azért, mert véget ért a házassága.

„Az elvált nő ma Magyarországon egy szitokszó. Nem kellettél a férjednek, biztos te csináltál valamit. Van egyfajta lemondás felénk, hogy ja, hát elvált nő… Ez az empátia teljes hiánya. Ki mond rám ilyen ítéletet? Ki tudja, hogy én milyen élethelyzetben voltam, miért döntöttem így? Vagy miért döntött úgy a másik? Nagyon sok helyről kapom ezt, és nem csak én vagyok így” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top