Sztárok

Ezért nem vált el Bodrogi Gyula és Voith Ági

Bár ma már mindketten mással élnek, barátok maradtak. Voith Ági elárulta, milyen a kapcsolatuk jelenleg, s miért házasok a mai napig is papíron.

Példátlan az a viszony, ami Voith Ági és Bodrogi Gyula közt van. A mai napig nem váltak el hivatalosan, bár már 37 éve külön élnek, de nagy barátságot és szeretetet éreznek egymás iránt – írja a Bors.

Gyula fantasztikus diplomata, én meg a Gyulát fantasztikusan szeretem. Attól, mert a házasságunk nem működött, még szeretjük egymást” – mondta el Voith Ági. „Csak 21 éves voltam, amikor összejöttünk. A nap huszonnégy órájában együtt voltunk, mert mindenben együtt játszottunk, (…) sosem vesztünk össze. Az más, amikor éjjel-nappal együtt voltunk, akkor veszekedtünk piszkosul, de csak a színház miatt” – árulta el a bulvárlapnak a színésznő, akinek a családi villájában lakik jelenleg is Bodrogi Gyula.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Megérdemli! Gyula rettentően jól nevelte Ádámot, és én hálás típus vagyok. És a Gyula velem jó volt. (…) Azóta is együtt ünnepelünk, karácsonyozunk, ebédelünk vasárnap négyesben, a párommal, Döme Zsolttal és Gyula társával, Angélával. (…) Ehhez szív, szeretet kell, és kellő intelligencia. Olyan rövid az élet, nem szabad haragoskodással tölteni” – jelentette ki Voith Ági.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top