Sztárok

Pápai Joci előre megérezte a kiesését

A Magyarországot képviselő énekes szerda este már haza is utazott Izraelből.

Pápai Joci ugyan mindent beleadott az eurovíziós produkciójába, és az előzetes várakozások is azt mutatták, hogy szinte biztosan döntős lesz, végül tíz év után először nem sikerült a továbbjutásírja a Blikk.

A Magyarországot képviselő énekes az MTI-nek adott nyilatkozatában azt fejtegette, hogy nem volt bizakodó a produkciója után, pedig mindent beleadott, hogy lenyűgözze a közönséget. „Úgy jöttem le a színpadról, hogy nem maradt bennem tartalék” – fogalmazott Pápai Joci, hozzátéve: volt egy megérzése, hogy nem jut tovább.

MTI/AP/Sebastian Scheiner

Az énekes szerda este haza is utazott Izraelből, és a kiesés után csak egy vágya volt: „Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet, magyaros ízeket érezni és befeküdni a feleségem mellé” – árulta el a rajongóinak Insta-posztjában Pápai Joci, aki rövid pihenés után máris belekezd a koncertszezonba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top