Sztárok

Követeli a pénzét Oszter Sándor

Egy markolón veszett össze a korábban neki dolgozó munkással. A színművész szerint tartozik neki a férfi, és most vissza akarja kapni a pénzét.

Kalandos úton ugyan, összetörve, ám visszaszerezte Oszter Sándor a markológépét, amely miatt egykori munkása öngyilkossággal fenyegetőzött. A 70 éves színész visszamondta a sikkasztásért tett feljelentést, de még nincs vége a pénzügyi vitának – írja a Blikk.

A két férfi lízingszerződést kötött a markolóról, amin összevesztek. A Kossuth-díjas művész – aki hivatalos dokumentumokkal tudja alátámasztani az igazát a pénzügyi vitában – vissza akarja kapni a pénzét; állítja: a vállalkozó 1 millióval tartozik neki.

A lízingért havi százezer forintot kellett volna fizessen 18 hónapig, azután a tulajdonába kerül a gép, csakhogy egyszer sem fizetett! Pedig tíz hónapig rengeteget keresett, sok helyen dolgozott a markolómmal a környéken. Több felszólítólevelet kapott, hogy adja vissza gépet, mert nem teljesítette a szerződést, de nem tette, így feljelentettem” – panaszolta Oszter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top