Sztárok

Friss fotón Michael Jackson legkisebb, ritkán látható fia

Gyakorlatilag édesapja halála óta nem szerepelt Michael Jackson legkisebb fia, Blanket. Most a bátyja diplomaosztóján tűnt fel.

Michael Jacksonról az utóbbi időben leginkább a pedofília vádja miatt hallhattunk. Erről dokumentumfilm is készült, Neverland elhagyása címmel, és hatalmas felháborodást keltett. Azóta megszólalt már mindenki, aki valaha ismerte, a fiai azonban próbálták kerülni a rivaldafényt. Annyira, hogy a legkisebb gyerek, Prince Michael Jackson II, közismertebb nevén Blanket az egyik közösségi oldalon sincs fent. Most, hogy a bátyja, Michael Joseph Jackson Jr. lediplomázott, végre láthatjuk, hiszen a fotók közé felkerült egy közös is. 

Tényleg ritkaságnak mondható a kép, hiszen a 17 éves Blanket az apja halála, vagyis 2009 óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Most is csak egy gyors fotó erejéig, a közösségi oldalakat pedig még mindig kerüli. 

Így nézett ki évekkel ezelőtt: 

Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top