Sztárok

Milliókkal húzták le Kapócs Zsókát

Durván átverték a lakberendezőként dolgozó színésznőt.

Mérhetetlen dühöt érez Kapócs Zsóka, akit egyik munkája során megkárosítottak 7 millió forinttal – írja a Bors. A lakberendezőként dolgozó színésznő egy olyan építési vállalkozót bízott meg, aki több kárt csinált, mint hasznot, s a pénzét sem adja vissza.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Kapócs Zsóka odaadta a munkadíj 20 százalékát a vállalkozónak, illetve az építőanyagokra is adott pénzt. Egy darabig rendben mentek a dolgok, aztán hirtelen megváltozott minden. „Egyre-másra előkerültek nálam olyan emberek, akiket az elmúlt években sok millió forinttal vert át ez az illető. Családok, akik az utolsó kuporgatott pénzüket bízták rá egy építkezésnél, ami sosem készült el, vagy felújításnál, ahol olyan kárt okoztak, amit azóta is nyögnek” – mesélte a kisgyermekes színésznő, aki feljelentette az építési vállalkozót.

A bulvárlap úgy tudja, hogy Kapócs Zsókán kívül még számos hazai híresség került a férfi hálójába, énekeseket, televíziós személyiségeket is átvert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top