Sztárok

Molnár Andit ezzel lehet levenni a lábáról

A mozgás szerelmese a műsorvezető, mindemellett az édességekért is rajong. Férje legutóbb egy fánktúrával kedveskedett neki.

Molnár Andinak nem lehet panasza az alakjára. Igaz, tesz is érte, hiszen műsorvezetői munkája mellett rengeteget sportol, és igyekszik odafigyelni a táplálkozására. Ez azonban nem könnyű, hiszen gyengéi az édességek.

Aki ismer, tudja, hogy nagyon édesszájú vagyok. Bár volt már olyan időszak az életemben, amikor teljesen száműztem az édességeket. Kibírtam, de jobb vele, mint nélküle. A fagyi még télen is állandó tartalma a fagyasztónknak. Persze nem sokáig marad meg egy doboz” – mondta az RTL Klubon látható Édesítő műsorvezetője.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Elmondása szerint nincs olyan csokoládé, amit ne kedvelne. „Csoki terén nem vagyok válogatós, mindet szeretem, úgy, mint Gombóc Artúr. Az új, negyedik csokiíz, a ruby nagyon betalált nálam. Hétköznap általában nem csábulok el, nálam a hétvégi örömökhöz tartozik, hogy bármilyen édességet megkívánok, annak nem állok ellen. Nemrég egy hirtelen ötlettől vezérelve a férjemmel nyakunkba vettük a várost, hogy a fánkozók boston cream fánkjaiból bevásároljunk, és otthon összehasonlítsuk, melyiké a legjobb. Én már a kocsiban hozzákezdtem a teszthez, nem bírtam megállni” – árulta el Molnár Andi, aki nagyon örül, hogy férje az ilyen spontán programokban is partner.

Eléggé elfoglaltak vagyunk mindketten, de ha tudunk arra időt szakítani, hogy együtt ebédeljünk vagy vacsorázzunk, az igazi ünnepi pillanat szokott lenni, akkor is, ha csupán a sarki kifőzdéig jutunk el” – mondta a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top