Sztárok

Bíró Ica kitálal

Könyvet írna kálváriájáról a hitelcsapdába került énekesnő.

Most lettem igazából Metál Lady, mert ez az élethelyzet elég metál, kőkemény metál” – ezt mondta Bíró Ica a Tényeknek. Az egykori modell-énekesnőt devizahitel-tartozása miatt két ingatlanból is kilakoltatták egy hete. Most egy raktárként használt, dobozokkal zsúfolt lakásban húzta meg magát, ahol beadványokat gyárt az őt ért jogsértések miatt, illetve ügyvédekkel és a segítőivel konzultál.

Arra számítanak, hogy beledöglök, ezt nyugodtan ki lehet mondani. De nem fogok beledögleni. Lehet, hogy beledöglök, de én megyek, ha kell, az európai uniós bíróságokig, a legvégsőkig elmegyek” – jelentette ki Bíró Ica. Pontosabban Strasbourg – jegyzi meg a Tények –, az Emberi Jogok Európai Bírósága a cél. 

Bíró Ica – aki az elmúlt hetekben többször lett rosszul – azt is mondta, a legvégsőkig harcolni fog igazáért. „Tényfeltáró dokumentáció van a kezemben, ami egyértelműen kimutatja, hogy bűncselekmény történt az én esetemben. Erről tudott a végrehajtó, ennek ellenére nem állította meg a kilakoltatásomat, hanem folytatta” – mesélte az énekesnő, aki emiatt feljelentést tett a rendőrségen.

A koncertjére való készülődés és az igazáért folytatott harc mellett könyvet is akar írni. „Erről az egész sztoriról. Ki, mikor, mit tett értem, mit tett ellenem” – árulta el a hitelcsapdába került Bíró Ica, miről is szólna a tényfeltáró műve. Hozzátette, lerója az adósságát: el akarja adni a lakását, hogy kifizesse minden tartozását.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top