Sztárok

Intenzív osztályon marad Demjén Ferenc

Fennáll az agyérgörcs megismétlődésének veszélye, ezért az orvosok egyelőre nem engedik ki az intenzívről Demjén Rózsit.

Mint arról szerdán beszámoltunk, Demjén Ferencet agyvérzés gyanújával szállították kórházba. Az énekes csípőműtétjét követő kontrollra tartott az orvoshoz, de annyira felizgatta magát, hogy rosszul lett a betegszállítóban, és a kórházban kötött ki. Szerencsére gyorsan kiderült, hogy Demjén megúszta a stroke-ot, orvosai mégis altatásban tartották az énekest, hogy a legkritikusabb időszakban az agya pihenni tudjon.

 

Demjén Ferenc

Demjént egy napig altatták a Pécsi Idegtudományi Központ intenzív osztályán. Felesége egy percre sem mozdult az ágya mellől, számolt be róla a Blikk. Az altatásból felébredve az énekes nem tudta, miért van kórházban, arra sem emlékezett, hogy rosszul lett, felesége jelenléte azonban megnyugtatta. Rebecca elmagyarázta neki, mi történt, és azt is, hogy az orvosok egyelőre nem engedik ki az intenzív osztályról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top