Sztárok

Krausz Gábor Tóth Gabiról: „Még gyönyörűbb, mint eddig”

Ha másfél éve kérdezik a séfet, hogy szeretne-e gyereket, biztosan nemet mond. Ám azóta, hogy együtt vannak Tóth Gabival, Krausz Gáborral nagyot fordult a világ.

Exkluzív interjút adott a Story magazinnak Krausz Gábor, és többek között arról is most mesélt először, hogyan tudták meg Tóth Gabival, hogy gyerekük lesz.

„A világ legegyszerűbb módján tudtam meg, hogy apa leszek: egy terhességi tesztcsíkból. Elárulom, nem ez volt az első alkalom, hogy izgatottan figyeltük, mit mutat a teszt.”

Volt idő, amikor Tóth Gabi azt gondolta, nem lehet gyereke, ezért valóságos csodának élték meg mindketten, amikor meglátták, mit mutat a teszt. De a séf szerint az elmúlt évek minden öröme és bánata is felszínre tört, amikor sírva-nevetve ölelték egymást. Ahogyan a részletekről mesélt és a kapcsolatukról, Karusz Gábor le sem tagadhatná, mennyire odavan a menyasszonyáért

„Nemrég egy fotózáson figyeltem Gabit, még gyönyörűbbnek láttam, mint addig. Ragyogott az arca, nem is tudtam mire vélni.”

Bár Gabi is mindent megtesz azért, hogy nyugodt legyen a babavárás, de Gábor is kitesz magáért, ha úgy tetszik, teljes nyugalmat teremt számára. Még az étkezéseket is ő felügyeli. 

„”Átalakítottam a táplálkozását is, nincs hamburger, nincs pizza, és olyan sem, hogy csak úgy bekapunk valamit egy gyorsétkezdében… Én vásárolok, és én főzök mindennap.”

Arról, hogyan fogadta a család a hírt, és hogyan képzeli el Tóth Gabival a jövőt, Krausz Gábor hosszasan mesélt: 

A Story magazinnak mesélt Krausz Gábor arról, mennyire boldog Tóth Gabival

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top