Sztárok

Csúnyán megégette magát Palvin Barbi

A gyönyörű modell saját lustaságának áldozata lett.

Tegyük a szívünkre a kezünket, legyünk őszinték: néha mindannyian szeretünk ágyban, párnák közt enni egy jót. Van, aki a hétvégi, lusta reggelikre esküszik a takaró alatt, és van, aki a pizzás dobozt viszi magával lustálkodni. De két dologban valószínűleg mindenki egyetért. Egyrészt, hogy azért nem ez az étkezés legkényelmesebb formája; illetve hogy levest akkor se ennénk így, ha az életünk múlna rajta.

Palvin Barbi ez utóbbival valószínűleg nem ért egyet.

A Victoria’s Secret legújabb angyala ugyanis fájdalmas balesetről számolt be instáján: sikerült magára borítania a tűzforró levest, amit az ágyban fogyasztott. Barbi csípőjén féltenyérnyi égési sérülés éktelenkedik, a bűnös pedig ázsiai tésztaleves volt – illetve végső soron a lustaság.

Palvin Barbi megmutatta csúnya sérülését

Barbi legutóbb akkor szerzett égési sérülést, mikor a pasija beszólt egyik fotója alatt egy kommentben, bár az valószínűleg kevésbé hagyott maradandó nyomot, mint ez a baleset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top