Sztárok

Ezért nem lesz Meghan és Harry fiának keresztapja George Clooney

Jimmy Kimmelnél arra is kitért, mit szól ahhoz, hogy egy napra esik a szülinapjuk. Meghan Markle és Harry herceg számára azonban a színésznek volt egy rossz híre.

„Rossz ötlet lenne” – válaszolta Geroge Clooney az amerikai showman, Jimmy Kimmel kérdésére, miszerint lenne-e Baby Sussex (vagyis tegnaptól Archie Harrison Mountbatten-Windsor), azaz Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztapja.

A színész, rendező és felesége, az emberjogi ügyvéd Amal Clooney régóta a hercegi pár barátai, Amal rendezte Meghan hercegné babaváró buliját.

A színész a Jimmy Kimmel Live! vendége volt, és azt mondta, már annak is örül, hogy tudja teljesíteni apai kötelességeit ikrei felé, nemhogy még keresztapai feladatokat vállaljon.

Sértődésre azonban semmi ok, nemcsak a kis Archie szüleit utasította vissza, hanem mindenkit.

Arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy egy napra esik a születésnapja neki és Harryék kisfiának, viccelődve azt válaszolta: „Igen, az a gyerek elvette rólam a figyelmet.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top