Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél címlapon mutatták meg a fiaikat

Igaz, hogy rendszeresen jelentkeznek magánéleti vloggal, ám Istenes Bence és Csobot Adél a gyerekeket nem mutogatják. Ezért is különleges most a BEST-címlap.

Istenes Bence és Csobot Adél legutóbb még a Story gálán – sok egyéb témát is érintve – mesélt nekünk arról, hogy a gyerekeiket igyekeznek megóvni, amennyire csak lehet.

Csobot Adél és Istenes Bence korábban is a Bestben meséltek a családi életükről(fotó: Czaban Máté)

Ebbe beletartozik az is, hogy nem mutogatják Nátánt és Ádint nyakra-főre. Éppen ezért olyan kivételes a mostani BEST címlap. 

A családi fotókon végre láthatjuk a nyolc hónapos Ádint és a harmadik születésnapját ünneplő Nátánt, és megnézhetjük, kire ütöttek a gyerekek. Csobot Adél szerint a fiainak teljesen eltérő a személyisége, ezért hiába is számítottak arra, hogy másodszorra már a jól bevált rutin mentén tudnak majd altatni, etetni, gyakorlatilag mindent újra kellett tervezniük.

Nemcsak a gyereknevelésről, hanem a kapcsolatukról is mesélnek Istenes Bencéék, és nem titkolják a nehézségeiket sem. Részletek a BEST magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top