Sztárok

Ettől érzi magát rosszul Palya Bea

Az énekesnő általában a fellépések miatt veszi nyakába a nagyvilágot. Ha pihenés céljából utazik, mindig az aktív kikapcsolódást választja, elmondása szerint nem tud egy helyben ülni, sőt rosszul érzi magát a semmittevéstől.

Igazi örökmozgónak vallja magát Palya Bea, aki előadóként szinte az egész világot beutazta már. Az elvált énekesnő szeret utazni, az ugyanis feltölti, inspirálja. Azt azonban még gyakorolnia kell, hogyan vegyen vissza a tempóból.

Örökmozgó vagyok, imádok utazni. Nekem a passzív pihenés is úgy néz ki, hogy reggel 6-kor elmegyek a gyerekekkel sétálni, 9-től jógázom. Minden utazásomban van valami nyugalmas aktivitás. Sokat egy helyben ülni, csak nézni a vizet, nem, nem igazán tudok. Bár próbálom, gyakorlom, de nagyon szeretek menni, mozogni. Az egész életem úgy van felépítve, hogy mindennap mozgok, és körülöttem is állandóan mozgásban vannak a dolgok” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Palya Bea, akit eleinte kifejezetten feszélyezett a „céltalan” utazás.

MTI Fotó: Illyés Tibor

2005-ben utaztam talán először úgy, hogy nem fellépés céljából. Nem értettem, hogy miért kell ennyi időre, csak úgy, utazni. Egy parasztlányból lett hiperaktív csaj vagyok, az akkori barátomat kérdeztem, hogy miért kell ennyi időre elutazni. Erre ő azt mondta, hogy az utazás arra jó, hogy megismerjünk új embereket, és ne csináljunk semmit. Felcsattantam, hogy azt mégis hogy kell?! Engem az utazás tanított meg arra, hogy csak létezzek, hogy befogadjam az embereket, tájakat. Nekem ez nagyon nehéz, hogy nem önmagam hasznosságát pallérozom éppen valamiért, nem írok épp dalt, könyvet, nem lemezt készítek, csak létezem” – árulta el a kétgyermekes énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top