Sztárok

És boldogan éltek, amíg… el nem váltak. Királyi válások képekben

Azért a királyi családok élete sem fenékig tejfel. Ezt azért valahol mindig is sejtettük, de Diana hercegné válása és tragédiája tette teljesen egyértelművé a „pórnép” számára is, hogy nem minden a vagyon és a rang. Nézzük, rajtuk kívül ki mindenkinek sikerült félre a választása a kékvérűek közül.

Alapból nem könnyű számukra a párválasztás, hiszen csak a legfiatalabb generációnál engedtek a szigorú megkötéseken. Vilmos és Harry herceg már szerelemből házasodtak, ami persze még nem garancia az örökkön örökké tartó pozitív érzelmekre, de mindenesetre biztató kezdet lehet.

Állandóan szem előtt

Az sem teszi zökkenőmentessé a királyi párkapcsolatokat, hogy az életük nagy része a nyilvánosság előtt zajlik. A munkájuk az állandó szereplés, miközben kerülniük kell az egymás iránti érzelmek kimutatását, akár pozitív, akár negatív irányban. A válások pedig az egész családot érintik, ez szintén nem a pár magánügye. Sőt az egész világ ezen csámcsog. A leghíresebb válás minden bizonnyal Diana és Károly herceg 1996-os válása volt, pedig nem is ez volt a legelső. Nézzük, mely hercegi vagy királyi párok bolygatták fel az állóvizet, azzal hogy örökre búcsút intettek egymásnak.

Diana hercegnő és Károly herceg

1981-ben kötöttek házasságot a londoni Szent Pál-katedrálisban. Nem sokkal később megszületett két fiuk, Vilmos, majd Harry herceg. Sajnos utólag úgy tűnik, ők ketten sohasem voltak együtt boldogok. 1992-től már külön éltek, majd 1996-ban engedélyt kaptak, hogy elváljanak.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Sarah Ferguson és András herceg

Erzsébet angol királynő második fia András herceg 1986-ban vette feleségül Sarah Fergusont. Két lányuk született, majd Károlyékhoz hasonlóan 1992-ban költöztek külön, és ‘96-ban váltak el hivatalosan. Látszólag jó viszonyt ápolnak mind a mai napig.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Margit hercegnő és Antony Amstrong-Jones

Erzsébet húga, Margit hercegnő 1960-ban ment hozzá egy fényképészhez, akitől 2 gyermeke született. A pár 1978-ban költözött külön, valószínűleg Margit hercegnő sorozatos félrelépései miatt.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Karolina monacói hercegnő és Philippe Junot

A monacói hercegnő 1978-ban ment hozzá Philippe Junot-hoz, majd 2 évvel később el is váltak. 1980-ban Karolina Stefano Casiraghival kötött házasságot, aki viszont 1990-ben tragikus balesetben meghalt.

Pinterest

undefined

Anna hercegnő és Mark Phillips

II. Erzsébet és Fülöp herceg elsőszülött gyermeke, Anna hercegnő 1973-ban ment hozzá Mark Phillips kapitányhoz. Két gyermekük született. 1992-ban váltak el, miután Mark Phillips lebukott egy másik nővel.

Pinterest

undefined

Stephanie monacói hercegnő és Daniel Ducruet

III. Rainier monacói herceg másik lánya 1995-ben kötött házasságot volt testőrével, akitől két gyermeke született. 2003-ban pedig már Adans Lopez Peresnek fogadott örök hűséget a hercegnő. Az a frigy 1 évig tartott.

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top