Sztárok

Nyári Dia teljesen kibukott

Nyári Diára és családjára kis kedvence hozta a frászt!

Nyári Dia közösségi oldalán mesélte el, milyen nehéz napok vannak mögötte.

„Szóval ez egy hete történt, mikor Phoebe úgy érezte, közelebbi kapcsolatba kell kerülnie a borostyánnal, ami a kertünkben fut a falon. Eddig megengedtük neki, hogy kimenjen napozni egyedül… eddig, de most, hogy fojthatatlan vágyat érzett a bizonyos növény megízlelésére ….. Sajnos mire Dani észrevette, hogy legel, addigra már bekajált, mint utólag a hányásból kiderült, kb 1 dunsztosüvegnyit…(nettó 20 perc) aztán kezdődött a remegés, bágyadtság, nemevés (ez a mi kutyánkra nagyon nem jellemző. Dia kiborul, Dani fut az állatorvoshoz… mérgezés. Hánytatás, szénpaszta… majd két nap kálvária, rosszullét után kijön az utolsó maréknyi borostyán a kis hülyéből… és pár óra alatt, mint akit kicseréltek. Végre újra leszidhattam, hogy ne kunyizzon, hogy ne rohangáljon, mint egy idióta, és még soha nem örültem ennek ennyire” – mesélte közösségi oldalán Nyári Dia.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Phoebe túltolta...”az utolsó pohárral már nem kellett volna” tipikus esete🤦🏼‍♀️ Szóval ez egy hete történt, mikor Phoebe úgy érezte, közelebbi kapcsolatba kell kerülnie a borostyánnal, ami a kertünkben fut a falon.🍃 Eddig megengedtük neki, hogy kimenjen napozni egyedül... eddig, de most, hogy folythatatlan vágyat érzett a bizonyos növény megízlelésére (ami egyébként az állatorvos szerint annyira büdös és keserű, hogy nincs kutya, aki rámenne...igen...Phoebe 🤦🏼‍♀️)azt hiszem vége ennek a szép kis rituálénak. Sajnos mire Dani észrevette, hogy legel, addigra már bekajált, mint utólag a hányásból kiderült, kb 1 dunsztosüvegnyit...(nettó 20 perc)😫 aztán kezdődött a remegés, bágyadtság, nemevés (ez a mi kutyánkra nagyon nem jellemző. Dia kiborul, Dani fut az állatorvoshoz... mérgezés. Hánytatás, szénpaszta... nem jobb, megint hányás, estére még mindig semmi. Éjjel egy kiadós 💩 a lakás különböző pontjaira... Dia ötkor elkezd takarítani... imádja... majd két nap kálvária, rosszulét után kijön az utolsó maréknyi borostyán a kis hülyéből... és pár óra alatt, mint akit kicseréltek. Végre újra leszidhattam, hogy ne kunyizzon, hogy ne rohangáljon, mint egy idióta ❤️❤️❤️ 🙏🏻 és még soha nem örültem ennek ennyire. Szóval tanulság... Phoebe 6 év után is meg tud minket lepni... köszi😅 és annyi mérgező dolog van a kutyára, amit nem is gondolnánk. Sajnos most már tudom, hogy jobban utánaolvastam, pedig eddig is felkészült kutyatartónak hittem magunkat. Szóval remélem a mi kárunkon ti is újra feltérképezitek, mi lehet veszélyes a kiskedvencetekre nézve, az otthonotokban.🙏🏻☠️⛔️🐾

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top