Sztárok

George Clooney-t eltiltotta a felesége a motorozástól

Amal Clooney rosszul viselte, hogy az 57 éves sztár tavaly nyáron egy olaszországi forgatáson robogójával balesetet szenvedett.

Amal Clooney eltiltotta férjét a motorozástól – írja a 24.hu. George Clooney tavaly júliusban, a 22-es csapdája című minisorozat olaszországi forgatásán robogójával frontálisan beleszaladt egy autóba. A színész nagyot esett, a baleset után kórházba kellett szállítani.

George és Amal Clooney (Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Turner /AFP)

„El vagyok tiltva a motorozástól. Volt egy súlyos balesetem, hetvennel beleszaladtam egy autóba, és lerepültem a robogómról. Szóval ennyi volt, többet nem ülhetek motorra” – mondta egy New York-i közönségtalálkozón az 57 éves színész.

Clooney-nak nem ez volt az első motorbalesete: 2007-ben akkori barátnőjével, Sarah Larsonnal szintén egy autóval karamboloztak.

A közönségtalálkozót egyébként a 22-es csapdája közelgő bemutatója kapcsán rendezték, a sorozat május 17-én debütál a Hulun.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top