Sztárok

Így csábította el Palik László Marsi Anikót

Palik László már megismerkedésük napján azt mondta Marsi Anikónak, hogy egy nap feleségül veszi.

Palik László a Joshi, a legjobb barát című műsorban elárulta, ho­gyan találkozott először Marsi Anikóval több mint másfél évtizede – írja a Bors.

Marsi Anikó az Ország KRESZ-tesztje műsort vezette, ahová az akkoriban autóversenyző Palik Lászlót játékosnak hívták be. Az Exatlon Hungary műsorvezetője elmondta, beült a próbára, ahol felvette az unott „próbaarcát”, mire Marsi Anikó megszólította a műsorvezetői pulpitusról: Laci, nagyon unod? Erre elkezdődött közöttük egy adok-kapok, finom riposzt, amely az élő műsorban, sőt a reklámszünetekben is folytatódott.

Egyszer csak meguntam, és mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent. Erre Ancsi automatikusan azt válaszolta: ne viccelj, neked van feleséged” – mesélte Palik, majd amikor Marsi megtudta, hogy a sportriporter már nem nős, elpirulva elszaladt. Pár napra rá Palik egy nagy rózsacsokor kíséretében randira hívta Marsit: a virág mellé csatolt névjegykártyám ez állt: „Telefonálni ér?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top