Sztárok

Tündéri fotó készült Tücsi kislányáról

Az egy hónapos csöppség már így szurkol a jéghokis apukájának.

Tücsi elképesztően édes fotót posztolt közösségi oldalán a márciusban született kislányáról, Naráról. A szülés után egy hónappal már fürdőruhában pózoló műsorvezető azt örökítette meg, hogyan szurkol a csöppség az apukájának, a jéghokis Sofron Istvánnak, aki a magyar jégkorong-válogatottal éppen Kazahsztánban, a nurszultani divízió I/A jégkorong-világbajnokságon játszik.

A legkisebb és legédesebb szurkoló. Azt hiszem, ez a mez egy darabig jó lesz. Hajrá, Mukikám!” – írja Insta-posztjában Tücsi.

A kis Nara teljesen a rajongók szívébe lopta magát.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy most azért otthonról szurkolnak, mert kislánya még nagyon pici, s nem utazhattak ki a helyszínre, ez azonban lelkileg nagyon nehéz neki, mert 3 év alatt alig fordult elő, hogy ne legyen ott a lelátón. „Az vigasztal, hogy szuper kabalát vitt magával Muki, meglepetésből felhímeztette Nara nevét a korcsolyája nyelvére, így a kislányunk ott lesz vele a jégen” – újságolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top