Sztárok

Újabb részletek VV Zsuzsa súlyos autóbalesetéről

Az ütközés olyan hatalmas erejű volt, hogy a család terepjárójának elejéből szinte semmi nem maradt. Az exvillalakó kisfiát mentőhelikopter szállította kórházba.

Mint arról beszámoltunk, VV Zsuzsa (Balog Zsuzsa) a családjával súlyos autóbalesetet szenvedett vasárnap este Kiskunmajsánál. A ValóVilág 7. szériájának egykori játékosa férjével, Lászlóval és korábbi kapcsolatából született gyermekével, a 9 éves Leventével tartott hazafele kiskunmajsai tanyájukra, amikor egy kanyarban a férfi elvesztette uralmát az autó felett, amely kisodródott, majd egy fának csapódott. A férfi combnyaktörést és fejsérülést, a 29 éves nő súlyos lábsérülést, míg a gyermek életveszélyes gége-, állkapocs- és fejsérüléseket szenvedett.

Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

VV Zsuzsát nagyon megviselték a történtek. A Blikk úgy tudja, a gyerek hétfő estére már túl volt az életveszélyen, az exvillalakó egész éjjel imádkozott, hogy a fia jobban legyen.

Kiesése után VV Zsuzsa énekléssel és modellkedéssel is megpróbálkozott. Magánélete is rendeződött: férjhez ment, azóta párjával és kisfiával egy kiskunmajsai tanyán él.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top