Sztárok

Rákóczi Feri így élte meg a Srí Lanka-i terrorpoklot

A Rádió 1 műsorvezetőjének nehéz döntést kellett hoznia a nyaralásán.

Rákóczi Feri és családja tíz napot töltött Srí Lankán, ahol érkezésük után 3 nappal történt minden idők egyik legvéresebb terrortámadása. A Rádió 1 műsorvezetője és párja, Juci nehéz döntést hozott meg azzal, hogy maradtak, de utólag úgy érzik, jól határoztak – írja a Blikk.

 „Az egyetlen lehetőség, ahogyan el lehetett volna jönni a szigetről, az a repülő. A reptér azonban a terrorpokol közepén van, ez szóba sem jöhetett akkor” – mesélte Rákóczi Feri, aki megnyugtatta a gyerekeit, hogy nincsenek közvetlen veszélyben, mert a terrortámadás 150 kilométerre volt tőlük. A továbbiakban elkerülték a nagyvárosokat és a vallási helyeket.

Rákóczi Feri életében először élte át, milyen a kijárási tilalom. „Másnapra ott volt a fegyveres őr a hotel előtt. (…) Szigorítottak az ellenőrzésen, megállni sem lehetett az épületnél, minden kocsit átvilágítottak, mindenkit megmotoztak” – emlékezett vissza a rádiós, aki családjával a szörnyű események ellenére csodálatos élményeket szerzett ázsiai nyaralásuk alatt.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top